• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
To ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο S2000.

To ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο S2000.

Honda S2000: Αμεση επιστροφή με το μοτέρ του Civic Type R;

6.170 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2021)

Με την εποχή της ηλεκτροκίνησης να πλησιάζει, θα άρεσε πολύ στους petrolheads να δουν μια νέα γενιά του S2000 που θα εφοδιαζόταν με κάποιο τουρμπάτο μοτέρ, όπως αυτό το Civic Type R.

Αναβιώνει το Honda S2000 πριν έρθει η ηλεκτροκίνηση

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τα επόμενα χρόνια θα δούμε την αυτοκινητοβιομηχανία να αλλάζει ριζικά, καθώς οι εταιρείες θα αναγκαστούν να καταργήσουν τους κινητήρες εσωτερικής καύσης και να αφιερώσουν όλη τους την προσοχή στην ανάπτυξη ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Πριν αυτό συμβεί, οι petrolheads του πλανήτη θα ήθελαν πάρα πολύ να δουν την αναγέννηση ενός συγκεκριμένου μοντέλου που μπορεί και κλέβει καρδιές ακόμη και σήμερα, του Honda S2000.

Πιο μοντέρνο και επιθετικό αλλά χωρίς υπερβολές 

Αυτός είναι ο λόγος που ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής αποφάσισε να παρουσιάσει την πρότασή του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα νέας γενιάς S2000, βάζοντας ως προϋπόθεση πως το αυτοκίνητο θα ερχόταν στην αγορά μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια, πριν ο ηλεκτρισμός κυριαρχήσει στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Το S2000 λοιπόν λαμβάνει πιο μικρά και μικρά φωτιστικά σώματα, μεγαλύτερη κάτω γρίλια, πιο σμιλευμένες πλαϊνές πόρτες και μεγαλύτερες ζάντες. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, οι αλλαγές με το S2000 που βλέπουμε ακόμη και σήμερα στους δρόμους δεν είναι μεγάλες, πιστεύουμε όμως πως είναι αρκετές για να δώσουν νέα πνοή στο μοντέλο και να σπείρουν τον ενθουσιασμό στους φίλους της φίρμας και όχι μόνο.

Με το 2λιτρο μοτέρ του Civic Type R

Σε περίπτωση που η Honda αποφάσιζε να προχωρήσει στην κατασκευή ενός νέου S2000, το ιαπωνικό roadster θα μπορούσε να λάβει κάτω από το καπό του τον τουρμπάτο 2λιτρο κινητήρα του Civic Type R, που στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές του, αποδίδει 320 άλογα.

Λίγες οι πιθανότητες να δούμε ένα νέο Honda S2000

Μέχρι αυτή την στιγμή, δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι επίσημο σχετικά με τον ερχομό ενός νέου Honda S2000. Η γενική πεποίθηση, άλλωστε στο χώρο της αυτοκίνησης είναι ότι η κατηγορία των roadster δεν είναι το ίδιο επικερδής σε σχέση με αυτή των μικρών, μικρομεσαίων και SUV μοντέλων και για αυτό η ιαπωνική μάρκα έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την αναβίωση του roadster αφού, για την εξέλιξή του θα απαιτούνταν πολλά χρήματα και το κέρδος θα ήταν περιορισμένο.
Θα «έκαιγε» καρδιές ακόμη και σήμερα!
- Πιο μοντέρνο και επιθετικό αλλά χωρίς υπερβολές 
- Με το 2λιτρο μοτέρ του Civic Type R και απόδοση 320 άλογα
- Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τη φίρμα
Εσύ θα ήθελες να δεις ένα νέο Honda S2000 στην αγορά; Θα το έπαιρνες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »