Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
7 φωτογραφίες »

Hyundai Kona Vs Toyota C-HR

153.511 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2021)

Η top, από πλευράς απόδοσης, έκδοση του Hyundai Kona αποδίδει 198 άλογα και συναντά το Toyota C-HR των 184 ίππων, σε μια αντιπαράθεση που κυριολεκτικά... ανάβει τα αίματα.

Είναι crossover και προσφέρουν γαργαλιστικές επιδόσεις χάρη στους ρωμαλέους κινητήρες τους, χωρίς όμως να πρόκειται για ειδικές σπορ εκδόσεις, κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στις τιμές τους. Με αυτόν τον κοινό παρονομαστή, οι θερμές εκδόσεις των Hyundai Kona και Toyota C-HR έρχονται αντιμέτωπες στην παλαίστρα του AutoΤρίτη προσπαθώντας να κερδίσουν τον τίτλο της πιο ολοκληρωμένης πρότασης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Εμφάνιση: Πιο αιχμηρό το C-HR, νεανικό το Kona
Η πρόσφατη ανανέωση του Hyundai Kona κολακεύει τη νεανική και μοντέρνα εικόνα του κορεάτικου μικρού crossover, που τα 177 άλογα της top έκδοσης τα έκανε 198. «Πατώντας» σε μικρομεσαία πλατφόρμα, χωροταξικά το Kona «κοιτάζει» στην παραπάνω κατηγορία, όπου δεσπόζει το Toyota C-HR με την εκκεντρική και γεμάτη κουπέ αιχμές σχεδίαση. Αυτή τονίστηκε ακόμα περισσότερο μετά την ανανέωση του ιαπωνικού μοντέλου, που έλαβε χώρα αρκετό καιρό πριν και η οποία έφερε στο προσκήνιο την 2λιτρη υβριδική έκδοση με τα 184 άλογα.

Σε κάθε περίπτωση, η σχεδίαση και των δύο μοντέλων στηρίζεται στον δυναμισμό προβάλλοντας βεβαίως και νεανικό χαρακτήρα. Το Kοna δείχνει να καλύπτει περισσότερα γούστα και είναι διαθέσιμο με πακέτο N-Line, ενώ το C-HR, που έχει κερδίσει ένθερμους οπαδούς με τη διαφορετικότητά του προσφέρεται και σε έκδοση GR Sport με σπορ στήσιμο και ακόμα πιο δυναμικό look.
 

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: