Ποιο Hyundai i20 είναι καλύτερο;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποιο Hyundai i20 είναι καλύτερο;

22.248 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Hyundai i20 είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς και τυχαίο δεν είναι μάλλον. Έχει καλή σχέση αξίας-τιμής, χαμηλή κατανάλωση και μεγάλη γκάμα κινητήρων. Παρακάτω συγκρίνουμε εκδόσεις και κινητήρες του για να βρούμε το καλύτερο.

Ποια έκδοση Hyundai i20 να αγοράσω;

Η επιτυχία ενός μοντέλου αποδεικνύει την αξία του και σίγουρα η Hyundai μπορεί να υπερηφανεύεται πως το μικρό της μοντέλο, το i20 έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά. Το μαρτυρούν οι πωλήσεις του, όπου εδώ και μια τριετία βρίσκεται στην πρώτη δυάδα των πωλήσεων σε ιδιώτες.

Λογικό άλλωστε, σε μια χρονική συγκυρία που οι υποψήφιοι αγοραστές ψάχνουν λύσεις που μπορεί να εξοικονομήσουν έως και κάποιες χιλιάδες ευρώ ετησίως. Η Hyundai έχει φροντίσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κόσμου, τόσο υιοθετώντας τεχνολογίες που μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση, όσο και προσφέροντας σε ανταγωνιστικές τιμές τα μοντέλα της, δημιουργώντας μια καλή σχέση αξίας-τιμής (δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων). Στοιχεία που φυσικά θα συναντήσουμε και στο Hyundai i20. Το Hyundai i20 προσφέρεται σε τέσσερις συνολικά επιλογές κίνησης την ειδική έκδοση «Ν» αγωνιστικών προδιαγραφών, που αποδίδει 204 ίππους και επιπλέον διαθέτει το αβαντάζ των μεγάλων χώρων, όντας το κορυφαίο μικρό σε φάρδος της πίσω καµπίνας και δίνοντας πολύ καλά νούμερα στις μετρήσεις για τα πόδια και το κεφάλι.  
 


Το εσωτερικό του Hyundai i20 είναι καλό ποιοτικά και σύγχρονο σχεδιαστικά και κερδίζει τις εντυπώσεις με τον πλούσιο εξοπλισμό του.

Το εσωτερικό του Hyundai i20 είναι καλό ποιοτικά και σύγχρονο σχεδιαστικά και κερδίζει τις εντυπώσεις με τον πλούσιο εξοπλισμό του.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw