• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
9 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Hyundai i20 στη βασική έκδοση

85.635 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/6/2021

Μια βασική που τα χει όλα: Όπως και με το i10, έτσι και με το νέο i20 η Hyundai ρίχνει το γάντι ανταγωνισμό προσφέροντας πολλά περισσότερα από όσα κοστίζει. Το γνωρίζουμε στη βασική έκδοση με 13 χιλιάρικα.Σύγχρονο είναι το εσωτερικό του Hyundai i20 επιδεικνύοντας καλό επίπεδο ποιότητας, πλούσιο εξοπλισμό και κορυφαία ευρυχωρία.

Σύγχρονο είναι το εσωτερικό του Hyundai i20 επιδεικνύοντας καλό επίπεδο ποιότητας, πλούσιο εξοπλισμό και κορυφαία ευρυχωρία.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>

Το «περισσότερο αυτοκίνητο για τα λεφτά σας» βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση του νέου Hyundai i20, το οποίο προκαλεί τον ανταγωνισμό με το προηγμένο τεχνολογικό του προφίλ, τους χώρους του και τον γενικότερο χαρακτήρα του από τη βασική του έκδοση. Αυτή εφοδιάζεται με τον 1,2 λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα των 84 ίππων που προφανώς δεν διακρίνεται για τις επιδόσεις του, αλλά για τον θετικό αστικό του χαρακτήρα. Αυτός ταιριάζει γάντι με τον εξοπλισμό καθώς προσφέρει όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας του Hyundai SmartSense και πολλά άλλα στοιχεία με τιμή εκκίνησης από τα 13.090 ευρώ μετά από έκπτωση. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι πως στην αμέσως επόμενη έκδοση Exclusive που ξεκινά από τα 14.090 ευρώ (με έκπτωση και αυτή), ο εξοπλισμός απογειώνεται περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη αφής 8 ιντσών και πολλά άλλα στοιχεία που αναβαθμίζουν τον high-tech αέρα διαμορφώνοντας μια εξαιρετική επιλογή.


Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων (με 4 διαφορετικά themes), και η οθόνη των 8 ιντσών εφοδιάζουν το Hyundai i20 από το 2ο επίπεδο εξοπλισμού και του χαρίζουν μια ιδιαίτερα high-tech εικόνα και αισθητικά.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων (με 4 διαφορετικά themes), και η οθόνη των 8 ιντσών εφοδιάζουν το Hyundai i20 από το 2ο επίπεδο εξοπλισμού και του χαρίζουν μια ιδιαίτερα high-tech εικόνα και αισθητικά.

Aισθητικά η βασική έκδοση του Hyundai i20 δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες σημαντικά εκφράζοντας το Sensuous Sportiness, το συνδυασμό και την αρμονία μεταξύ δυναμισμού και του εκλεπτυσμένου στυλ. Κύρια χαρακτηριστικά αυτής της σχεδιαστικής φιλοσοφίας όπως εκφράζεται στο νέο i20 αποτελούν οι «αιχμηρές» επιφάνειές του και τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω με το σύνολο να είναι ξεχωριστό και κομψό από όποια πλευρά και αν το κοιτάξει κανείς.

Εσωτερικό-Χώροι: Καλό ποιοτικά, ευχάριστο σε διάκοσμο και ευρύχωρο
Το εσωτερικό του νέου Hyundai i20 είναι όμορφο και σύγχρονο από τη βασική του έκδοση, ωστόσο από το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού και πάνω επιδεικνύει ένα πιο high-tech ύφος με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την 8 ιντσών έγχρωμη οθόνη αφής του infotainment αλλά και αναβαθμισμένο διάκοσμο μέσω του καλύτερου φινιρίσματος και υλικών σε κάποια σημεία που «σπάνε» τη μουντάδα. Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή παρά τα αποκλειστικά σκληρά υλικά στο ταμπλό, ενώ σε καλά επίπεδα βρίσκεται η συναρμολόγηση με την εργονομία να είναι προσεγμένη. Οι χώροι δεν διαφέρουν σε καμία έκδοσή του, παραμένοντας κορυφαίοι για τα δεδομένα της κατηγορίας τόσο για 4 επιβάτες όσο και τις αποσκευές τους με συνολικό χώρο γι αυτές 352 λίτρων.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>

Σχολιάστε

48 διαθέσιμα άρθρα για HYUNDAI  i20