Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Σε οριακές συνθήκες το Civic να εκπλήσσει ευχάριστα παρουσιάζοντας ουδέτερη οδική συμπεριφορά και μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης.

Το i30 διαθέτει περιορισμένες κλίσεις και μπόλικη πρόσφυση, με το πίσω μέρος να είναι πρόθυμο να συμμετάσχει, όποτε θελήσει ο οδηγός.

Στον δρόμο: Πιο απολαυστικός ο «Ιάπωνας»

265.230 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2019)

Το Civic είναι άνετο στο δρόμο με πολύ καλή σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες, με την ανάρτηση να φιλτράρει αποτελεσματικά και «σίγουρα» τις όποιες ανωμαλίες χωρίς να παρατηρούνται αναπηδήσεις. Παράλληλα η σύζευξη οδηγού-οδοστρώματος γίνεται εξαιρετικά από το σύστημα διεύθυνσης, με αποτέλεσμα σε οριακές συνθήκες το Civic να εκπλήσσει ευχάριστα παρουσιάζοντας ουδέτερη οδική συμπεριφορά και μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης. 

Σε οριακές συνθήκες, αποτελεσματικό είναι και το i30, που παρουσιάζεται με περιορισμένες κλίσεις και μπόλικη πρόσφυση, με το πίσω μέρος να είναι πρόθυμο να συμμετάσχει, όποτε θελήσει ο οδηγός. Το δε τιμόνι, μας φάνηκε λίγο πιο μαλακό από όσο θα θέλαμε, ωστόσο είναι βολικό μέσα στην πόλη, με την απορροφητική ανάρτηση να συμπληρώνει την αστική πλευρά του χαρακτήρα του. 

Σημαντικό είναι να τονιστεί πως η διάταξη της πίσω ανάρτησης και των δύο μοντέλων είναι πολλαπλών συνδέσμων που προσφέρει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά και μεγαλύτερη άνεση.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε