Ιδού η νέα αγωνιστική McLaren Artura GT4
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ιδού η νέα αγωνιστική McLaren Artura GT4

2.935 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2022)

Η McLaren παρουσίασε την αγωνιστική έκδοση της Artura, η οποία είναι έτοιμη να συμμετάσχει στους αγώνες GT4.

Αντικαθιστά την 570S GT4

Την αγωνιστική Artura GT4 παρουσίασε η McLaren, η οποία έρχεται για να αντικαταστήσει την 570S GT4. Η βρετανική μάρκα προκειμένου να συμμορφώσει το μοντέλο με τους κανονισμούς της κατηγορίας, που δεν επιτρέπει τα υβριδικά, προχώρησε και στην διαφοροποίηση του συστήματος κίνησης σε σχέση με την υβριδική Artura που κυκλοφορεί στους δρόμους!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Χωρίς το υβριδικό σύστημα κίνησης του οδικού μοντέλου

Ως αποτέλεσμα η νέα Artura GT4 εξοπλίζεται από έναν κινητήρα βενζίνης V6, που σύμφωνα με την εταιρεία είναι αρκετά ικανός για να κινήσει το μοντέλο στην πίστα. Από κει και πέρα η απουσία του υβριδικού συστήματος επέτρεψε και τη μείωση του βάρους κατά 130 κιλά σε σχέση με το οδικό μοντέλο. Διαφορετικό είναι και το κιβώτιο ταχυτήτων, αφού η Artura GT4 διαθέτει νέο 7τάχυτο αντί του 8τάχυτου αυτόματου στο μοντέλο δρόμου.

Προσαρμοζόμενη αεροτομή επτά επιπέδων

Εξωτερικά, η αγωνιστική παραλλαγή της Artura αποκτά ένα πολύ πιο επιθετικό αεροδυναμικό κιτ που επιτρέπει μεγαλύτερη κάθετη δύναμη σε σύγκριση με την απερχόμενη 570S GT4. Η McLaren έχει σχεδιάσει έναν ειδικό μπροστινό σπλίτερ και νέα αεροτομή με επτά επίπεδα προσαρμογής για να ταιριάζει σε διάφορους τύπους πίστας. Το αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι εξίσου ασφαλές με το 720S GT3, σύμφωνα με τη μάρκα, από το οποίο έχει κληρονομήσει το κάθισμα του οδηγού και τα ρυθμιζόμενα πεντάλ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center