Ιδού η πρώτη εικόνα του νέου Lada Largus

3.265 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2020)

Αυτό είναι το μοντέλο που θα φέρει την αγορά η Lada με σκοπό να προσελκύσει ιδιώτες και επαγγελματίες.


Tην πρώτη εικόνα του νέου Largus αποκάλυψε η Lada κάνοντας λόγο πως το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

Το εξωτερικό του μοντέλου έχει αποκτήσει ένα αναγνωρίσιμο σχεδιασμό στο μπροστινό μέρος, καθώς και νέο εσωτερικό που προσφέρει βελτιωμένη εργονομία. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Largus θα ανακοινωθούν αργότερα.

Ο πρόβολος του μοντέλου υιοθετεί μια σχεδίαση που διαμορφώνει νοητά το γράμμα Χ μέσω μιας γρίλιας με μεγαλύτερες κυψέλες σε σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει από την ρωσική φίρμα. Τα φωτιστικά σώματα έχουν νέα σχεδίαση ενώ καινούριο είναι και το καπό.

Η Lada ισχυρίζεται ότι το μοντέλο είναι πολύ δημοφιλές σε ιδιώτες, μικρές επιχειρήσεις και μεγάλους  εταιρικούς στόλους. Συγκεκριμένα, το Largus είναι το τρίτο πιο δημοφιλές μοντέλο της Lada και το best seller της κατηγορίας του στην μεγάλη ρωσική αγορά.

Το Lada Largus είναι στην ουσία ένα Dacia Logan MCV με άλλα εμβλήματα. Το αυτοκίνητο της εικόνας προλογίζει στην πραγματικότητα την ανανεωμένη έκδοση που θα προσφέρει η Lada στους Ρώσους.
 
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL