Έγιναν πολλές εργασίες στο σασί της Mustang ώστε να μπορέσει να εξοπλιστεί με τον κινητήρα της Lambo στο πίσω της μέρος.

Φαίνεται μπροστά σαν μια κανονική Mustang αλλά το πίσω της μέρος μοιάζει αρκετά με Gallardo.

Iδού μια Ford Mustardo! (+vid)

2.101 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2017)

Ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν μπορούσες να συνδυάσεις μια Ford Mustang και μια Lamborghini Gallardo; Δείτο το αποτέλεσμα.

Είναι μερικές φορές που πρέπει μερικοί φίλοι της βελτίωσης να κάτσουν και να αναλογιστούν αν ορισμένες φορές αξίζει η προσπάθεια να κάνουν το αυτοκίνητο τους μοναδικό.

Αυτό εδώ το αυτοκίνητο είναι ένα παράδειγμα βελτίωσης που μπορεί να χαρακτηριστεί μοναδικό αλλά και αχρείαστο. Ένας τύπος στις ΗΠΑ αποφάσισε να πάρει την Mustang του και να της προσφέρει μηχανικά μέρα από μια Lamborghini Gallardo. Αυτό σημαίνει ότι ο 10 κύλινδρος κινητήρας μια Gallardo εξοπλίζει τώρα την Μustang ενώ σύμφωνα με αναφορές το muscle car της Ford έχει πάρει και τον εσωτερικό διάκοσμο της Lambo.
 
Φυσικά, χρειάστηκαν να γίνουν αρκετές μετατροπές για να γίνει πραγματικότητα αυτή η Ιταλοαμερικανική δημιουργία. Έγιναν πολλές εργασίες στο σασί της Mustang ώστε να μπορέσει να εξοπλιστεί με τον κινητήρα της Lambo στο πίσω της μέρος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φαίνεται μπροστά σαν μια κανονική Mustang αλλά το πίσω της μέρος μοιάζει αρκετά με Gallardo.

Δείτε την στο video.
 

SPRING SEAT
skoda