• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σενάριο ταινίας του Hollywood θα μπορούσε να αποτελεί μία ληστεία που έλαβε χώρα στην γειτονική Ιταλία, η οποία ωστόσο είναι πέρα για πέρα πραγματική.

«Italian Job» σε βαν χρηματαποστολής (+vid)

Διαβάστηκε από 2130 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/1/2019
 

Σενάριο ταινίας του Hollywood θα μπορούσε να αποτελεί μία ληστεία που έλαβε χώρα στην γειτονική Ιταλία, η οποία ωστόσο είναι πέρα για πέρα πραγματική.

Πρωταγωνιστές είναι ένα βαν χρηματαποστολής με τρεις φρουρούς, δύο φορτηγά και ισάριθμοι εκσκαφείς αλλά και μια ομάδα ληστών αποτελούμενη από τέσσερα ή πέντε άτομα.
 
Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η ιταλική εφημερίδα La Gazzetta del Mezzogiorno, η χρηματαποστολή κινούνταν από το Μπάρι στη Ματέρα, ωστόσο σε κάποιο σημείο της διαδρομής την περίμεναν οι ληστές οι οποίοι ήταν οπλισμένοι. Χρησιμοποιώντας δύο μεγάλα φορτηγά έκλισαν το δρόμο και ακινητοποίησαν τόσο το βαν, όσο και τους φρουρούς. Στη συνέχεια με τη βοήθεια των εκσκαφέων διέλυσαν την οροφή και την καρότσα του βαν, πήραν τα χρήματα και εξαφανιστήκαν με ένα Ι.Χ. που τους περίμενε λίγο πιο πέρα.
Αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας ήταν οι ληστές να φύγουν κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότεροι αλλά και κυνηγημένοι από τις αστυνομικές αρχές. Μάλιστα μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια σύλληψη, ωστόσο οι αρχές αναφέρουν πως είναι αρκετά κοντά σε αυτό.
 
Μετά την ταινία «The Italian Job» όπου πρωταγωνίστησαν τα ΜΙΝΙ, μην αποκλείσετε το γεγονός να δούμε κάποια στιγμή στη μεγάλη οθόνη και αυτό το σενάριο.
 
Δείτε το βίντεο