• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ένα δις δολάρια επενδύει η Fiat Chrysler Automobiles σε δύο εργοστάσιά της, για να φτιάξει εκεί μέχρι το τέλος της δεκαετίας το Jeep pick-up και τα νέα Wagoneer και Grand Wagoneer

Jeep pick-up το 2018

Διαβάστηκε από 3204 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/1/2017

Η Fiat Chrysler Automobiles θα ρίξει 1 δις δολάρια σε δύο εργοστάσιά της, ώστε να φτιάξει το Jeep pick-up μέσα στο 2018, αλλά και τα νέα Wagoneer και Grand Wagoneer μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

 
Η FCA επιβεβαίωσε πως δουλεύει πάνω στην pick-up εκδοχή του Jeep Wrangler, αλλά και στα νέα Wagoneer και Grand Wagoneer, παρόλο που τα δύο τελευταία πρόσφατες δημοσιεύσεις τα ήθελαν να βρίσκονται στον πάγο.
 
Οι άνθρωποι του ομίλου αποκάλυψαν πως θα επενδύσουν 1 δις δολάρια για να αναβαθμίσουν το εργοστάσιο Warren Truck Assembly Plant στο Μίσιγκαν, όπου θα φτιάχνονται τα Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer. Το ίδιο θα κάνει και στη μονάδα Toledo Assembly Complex του Οχάιο, όπου θα κατασκευάζεται το pick-up.
   
Ως απόρροια των παραπάνω, η Fiat Chrysler Automobiles θα δημιουργήσει 2.000 νέες θέσεις εργασίας, ενώ ανακοίνωσε πως θα λανσάρει τα τρία νέα μοντέλα μέχρι το 2020.
 
Αν και η FCA δεν έχει επιβεβαιώσει τα χαρακτηριστικά του Jeep pick-up, ξέρουμε πως θα στηρίζεται στο επόμενης γενιάς Wrangler. Αναμένεται να περάσει στην παραγωγή στο δεύτερο μισό του 2018. Σε ό,τι αφορά στα Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer, θα δανειστούν τα μηχανικά μέρη του νέας γενιάς Grand Cherokee. Θα είναι πιο πολυτελή, ώστε να ανταγωνιστούν τα μοντέλα της Range Rover.

Tags: JEEP