Οι Βρετανοί δεν θα μπορούν εφεξής το νέο VW Jetta, παρόλο που το νέας γενιάς μοντέλο θα λανσαριστεί του χρόνου, καθώς έχει προγραμματιστεί το ντεμπούτο του για την έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ τον προσεχή Ιανουάριο.

Φαίνεται πως η διακοπή διάθεσης του Jetta θα επηρεάσει περισσότερες χώρες στους προσεχείς μήνες, κάτι που ωστόσο μάλλον θα αργήσει να επιβεβαιωθεί.

Jetta τέλος στην Ευρώπη;

2.775 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2017)

Η Volkswagen σταματάει τη διάθεση του Jetta στο Ην. Βασίλειο, ενώ φαίνεται πως τους προσεχείς μήνες θα ακολουθήσουν περισσότερες αγορές, καθιστώντας αβέβαιο το μέλλον του μοντέλου σε όλη την Ευρώπη.

Οι Βρετανοί δεν θα μπορούν εφεξής το νέο VW Jetta, κάτι που δεν ξέρουμε πόσους θα πειράξει, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τις πωλήσεις του μοντέλου στο Ην. Βασίλειο. Βλέπετε, από την 1η Ιανουαρίου ως την 1η Οκτωβρίου το compact sedan πούλησε εκεί μόλις 379 αντίτυπα, την ώρα που διατέθηκαν 5.398 Passat και άλλα 52.722 Golf.
 
Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη, το νέας γενιάς μοντέλο θα λανσαριστεί του χρόνου, καθώς έχει προγραμματιστεί το ντεμπούτο του για την έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ τον προσεχή Ιανουάριο. Όμως φαίνεται πως το εν λόγω όχημα θα διατεθεί σε αγορές με υψηλότερη ζήτηση.
   
Τα στελέχη της εταιρείας απέδωσαν την παύση της διάθεσής του, στο γεγονός πως το Jetta φτάνει στο τέλος του κύκλου της «ζωής» του, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώσουν το σταμάτημα της παραγωγής του παγκοσμίως. Παρόλα αυτά, το αυτοκίνητο λείπει πως την ιστοσελίδα της εταιρείας στη Γερμανία, αν αυτό λέει κάτι…
 
Αυτό που θα μπορούσε να σημαίνει είναι πως η διακοπή διάθεσης θα επηρεάσει περισσότερες χώρες στους προσεχείς μήνες, κάτι που ωστόσο μάλλον θα αργήσει να επιβεβαιωθεί. Με το κοινό, πάντως, να στρέφεται όλο και περισσότερο προς τα SUV, θα μπορούσαν να είναι μετρημένες οι μέρες του Jetta. Στην Ευρώπη τουλάχιστον…

Mercedes
moto