Η πιο προσιτή Μercedes-AMG A 35 αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στις αρχές του 2019.

Kαι Mercedes-AMG A 45 S;

8.829 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2018)

Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως η γκάμα των AMG εκδόσεων της A-Class θα περιλαμβάνει και μια νέα Α 45 S που θα αποτελέσει κιόλας την κορυφαία επιλογή.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε για τις επερχόμενες AMG εκδόσεις της νέας Mercedes A-Class.

Kατ αρχάς, στο περιθώριο μιας εκδήλωσης της γερμανικής μάρκας για την AMG C 63, o Dominik Greuel, επικεφαλής Marketing της Mercedes-AMG σε ερώτηση για το αν η μάρκα θα παρουσιάσει την βασική AMG έκδοση στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Παρίσι τον Οκτώβριο είπε λακωνικά: «Nαι, θα την δείτε, στο Παρίσι θα γίνει σίγουρα το ντεμπούτο της». Το περασμένο χρονικό διάστημα έχει διαρρεύσει πως η ονομασία της θα είναι Α 35 και θα εξοπλίζεται με ένα 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 2,0 λίτρων ιπποδύναμης περίπου 300 ίππων, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα είναι ήπια υβριδικό.
 
Στην συνέχεια, ο Greuel ανέφερε πως θα ακολουθήσουν δύο πιο ισχυρές εκδόσεις κάτω από την ονομασία Α 45 και Α 45 S με την ιπποδύναμη τους να φτάνει ή ακόμα και να ξεπερνά τα 400 άλογα. Η Α 45 S θα είναι η πιο ισχυρή από όλες και ίσως εξοπλιστεί με κάποια παραπάνω αναβαθμισμένα μηχανικά μέρη, ωστόσο όπως και οι υπόλοιπες δύο (Α 35 και Α 45) θα προσφέρονται με το σύστημα τετρακίνησης 4Μatic ως στάνταρ.

Η πιο προσιτή Μercedes-AMG A 35 αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στις αρχές του 2019, με τις Α45 και Α45 S να ακολουθούν λίγο αργότερα.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN