Μόλις λίγους μήνες ζωής είχε το καινούργιο Ford GT, καθώς μία πυρκαγιά στάθηκε η αιτία για να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Οι εικόνες επιβεβαιώνουν πως η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω μέρος.

Καινούργιο Ford GT έγινε «κάρβουνο»

2.173 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2018)

Μόλις λίγους μήνες ζωής είχε ένα καινούργιο Ford GT, καθώς μία πυρκαγιά στάθηκε η αιτία για να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Μπορεί οι πληροφορίες για τον λόγο που ξέσπασε η πυρκαγιά να μην έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητα, ωστόσο βλέποντας τις εικόνες δεν μπορούμε παρά να πούμε πως το θέαμα είναι θλιβερό.
 
Οι εικόνες επιβεβαιώνουν πως η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω μέρος ή από τη μέση του αυτοκινήτου, πιθανότατα από τον κινητήρα ή από το σύστημα εξάτμισης και όπως φαίνεται εξαπλώθηκε γρήγορα καταστρέφοντας ολόκληρο το πίσω μέρος, το οποίο και έκανε «κάρβουνο».
Τα πυροσβεστικά οχήματα που βρέθηκαν στο σημείο έβαλαν τέλος στο «δράμα» του ισχυρού μοντέλου και έτσι μπόρεσε και γλίτωσε το εμπρόσθιο μέρος, αν και όπως φαίνονται τα πράγματα, το αυτοκίνητο δεν τη γλιτώνει την ολική διαγραφή, αφού η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη.
 
Τέλος, ένα ακόμα πολύ δυσάρεστο νέο είναι πως το συγκεκριμένο Ford GT, μοντέλο του 2017, είχε προλάβει να διανύσει μόλις 43 χιλιόμετρα συνολικά πριν συμβεί το μοιραίο.  

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda