Καλοκαιρινές προσφορές από τη Nissan
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Καλοκαιρινές προσφορές από τη Nissan

10.552 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2017)

H Nissan προχωρά σε νέες καλοκαιρινές προσφορές στα μοντέλα της, κάνοντας ακόμα πιο δελεαστική και προσιτή την υπόθεση της αγοράς αυτοκινήτου. Δείτε τώρα όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και μέχρι πότε ισχύουν.

Συγκεκριμένα, η Nissan προσφέρει τα Pulsar (Διαβάστε τη δοκιμή του Nissan Pulsarκαι Qashqai, των οποίων οι τιμές ξεκινούν από 14.990 και 18.990 ευρώ αντίστοιχα, με προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης 5,9%, δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες

Nissan Micra

Nissan Micra

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Επιπροσθέτως και ειδικά για το Qashqai (Διαβάστε τη δοκιμή του Nissan Qashqai), η μάρκα επιφυλάσσει εκπλήξεις, με ξεχωριστές δελεαστικές επιλογές που σίγουρα θα… προβληματίσουν το καταναλωτικό κοινό!
 
 
Παράλληλα, μοντέλα όπως τα X-Trail (από 32.550 ευρώ) και Navara (29.140 ευρώ) προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, ενώ και το ολοκαίνουργιο Micra (Διαβάστε τη δοκιμή του νέου Nissan Micra εδώ), με τιμή που ξεκινά από 12.690 ευρώ, είναι σίγουρο πως θα εκπλήξει ευχάριστα με τις διαθέσιμες εκδόσεις του, αλλά και το πακέτο τιμών που το συνοδεύει.
 
Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον πλησιέστερο επίσημο έμπορο Nissan ή την επίσημη ιστοσελίδα της φίρμας για να... διανύσουν πολλά και συναρπαστικά καλοκαιρινά χιλιόμετρα!

Οι συγκεκριμένες καλοκαιρινές προσφορές αφορούν συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων και ισχύουν μέχρι τις 31 Αυγούστου!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto