Πάνω από 12 αυτοκίνητα έπεσαν «θύματα» του Malice Sutton.

Καναδός βάζει φωτιά σε 12 οχήματα (+vid)

1.638 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2019)

Απίστευτο είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα στους δρόμους του Έντμοντον στον Καναδά, εκεί όπου 22χρονος περπατώντας στο δρόμο περιέλουζε αυτοκίνητα με βενζίνη και τους έβαζε φωτιά μέχρι να ακινητοποιηθεί από περαστικούς και να συλληφθεί από την αστυνομία.

Πάνω από 12 αυτοκίνητα έπεσαν «θύματα» του Malice Sutton, ο οποίος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και χωρίς κανένα δισταγμό έβαζε φωτιές σε Ι.Χ. κάποια από τα οποίο βρίσκονταν εν κινήσει έχοντας επιβάτες στο εσωτερικό τους.
 
Όλα αυτά μέχρι κάποιοι περαστικοί να δουν ένα από αυτά τα περιστατικά και να κυνηγήσουν τον νεαρό, ο οποίος έτρεξε να κρυφτεί μέσα σε ένα μαγαζί γνωστής αλυσίδας πώλησης καφέ και ροφημάτων. Εκεί οι πολίτες ακινητοποίησαν τον Sutton και λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικές αρχές τoν συνέλαβαν.

Προειδοποίηση: Στο βίντεο ακούγονται βρισιές στην αγγλική γλώσσα.   
 
Μετά τη σύλληψή του και σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών αρχών του Καναδά, ανακοινώθηκε πως τουλάχιστον 12 αυτοκίνητα έπεσαν «θύματα» του όπως αποδεικνύεται και στο παρακάτω βίντεο.
 
Ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες των οχημάτων και τους περαστικούς δεν τραυματίστηκε, ενώ ο δράστης αντιμετωπίζει πλέον ένα μακρύ κατάλογο κατηγοριών.  

NEO TRANSPORTER
test center