Kάνει ντεμπούτο τον Αύγουστο η ανανεωμένη Lamborghini Urus

Kάνει ντεμπούτο τον Αύγουστο η ανανεωμένη Lamborghini Urus

1.754 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2022)

Η Lamborghini θα παρουσιάσει στον Αύγουστο την ανανεωμένη Urus ενώ μέσα στο 2022 θα δούμε και δύο νέες εκδόσεις της Huracan.

Όλα τα πλάνα της φίρμας για το μέλλον

Ο Stephan Winkelmann, το αφεντικό της Lamborghini, αποκάλυψε με νέες δηλώσεις που έκανε σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης κάποια πρώτα στοιχεία για το τι πρέπει να περιμένουμε από την φίρμα στο εγγύς μέλλον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στα σκαριά δύο νέες Huracan και ένα νέο μοντέλο

Ο Winkelmann δήλωσε λοιπόν πως η μάρκα θα παρουσιάσει την ανανεωμένη Urus στο Pebble Beach στις 21 Αυγούστου ενώ ανακοίνωσε επίσης πως μέσα στο 2022 θα αποκαλυφθούν δύο νέες εκδόσεις της Huracan, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες εκτός από το ότι μία θα κάνει ντεμπούτο στα μέσα Απριλίου και η άλλη προς το τέλος του έτους. Η Lamborghini έχει αρχίσει να ετοιμάζει επίσης το νέο τέταρτο μέλος της γκάμας της, με τον Winkelmann να αναφέρει πως ακόμη δεν έχει πάρει το πράσινο φως αλλά θα ήθελε να πρόκειται για ένα 2+2 coupe με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο.

Εστιάζει στην αυτόνομη οδήγηση η φίρμα

Μία από τις προτεραιότητες της ιταλικής φίρμας είναι τα μελλοντικά της μοντέλα να είναι εξοπλισμένα με εξελιγμένα συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4 μέχρι το τέλος της δεκαετίας καθώς θεωρούν πως αυτή η τεχνολογία θα ήταν πολύ χρήσιμη για ανθρώπους που οδηγούν μέσα στις πόλεις. H πρώτη Lamborghini που θα λάβει αυτόνομα συστήματα επιπέδου 4 είναι η επόμενης γενιάς Urus ή το τέταρτο μέλος της γκάμας στο οποίο αναφερθήκαμε πιο πάνω.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
skoda