Λίγα λεπτά πριν την «διάσωση».

Κατάδικος ληστής Ι.Χ έσωσε μωρό

2.444 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2019)

Κακοποιός που είχε στο «παλμαρέ» του εκατοντάδες διαρρήξεις αυτοκινήτων, χρησιμοποίησε το ταλέντο του για πρώτη φορά για καλό σκοπό. Δείτε τι έγινε.

H Shadow Lantry με την οικογένεια της βρίσκονταν κοντά σε ένα δικαστήριο όταν, ο σύζυγος της κλείστηκε κατά λάθος έξω από το αυτοκίνητό του, έχοντας πρώτα δέσει στο ειδικό της καθισματάκι την μικρή τους κόρη.

Αμέσως οι δύο γονείς φώναζαν για βοήθεια και απευθύνθηκαν σε κάποιους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Και αυτοί όμως ήταν ανήμποροι να κάνουν κάτι και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πάρθηκε η απόφαση να σπάσουν το τζάμι ή την πόρτα του αυτοκινήτου. Λίγο αργότερα όμως εμφανίστηκαν στο σημείο και άλλοι αστυνομικοί που όμως είχαν μαζί τους δύο-τρεις κατάδικους που επέστρεφαν στην φυλακή μετά από κοινωνική εργασία που εκτέλεσαν σε κοντινό σημείο. Ένας από αυτούς μάλιστα που βρισκόταν «πίσω από τα σίδερα» για κλοπή αυτοκινήτων, ανέλαβε δράση και με δικές του ενέργειες κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου αρκετά εύκολα.
 
Η μητέρα του παιδιού έγραψε στον λογαριασμό της στα social media: «Eυχαριστώ τον Θεό για τους εγκληματίες. Σας σέβομαι όλους». Από την πλευρά του, ο σερίφης Chris Nocco δήλωσε: «Πολλοί από αυτούς, σαν αυτά τα παιδιά, ξέρουν ότι έχουν κάνει μεγάλα λάθη, κακές επιλογές, αλλά τώρα θέλουν να κάνουν κάτι καλό στην ζωή τους.»
 
 

Mercedes
test center