2 φωτογραφίες »

Η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στις 23 Μαρτίου.

Καταφθάνει η νέα Bentley Continental GT Speed

2.623 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2021)

Οι λάτρεις των αυτοκινήτων που συνδυάζουν την απόδοση με την πολυτέλεια μπορούν πλέον να περιμένουν την πρεμιέρα της νέας Bentley Continental GT Speed, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου, όπως αποκάλυψε η μάρκα, που δημοσίευσε και τα ανάλογα teaser.


Η νέα Bentley Continental GT Speed βρίσκεται προ των πυλών και η βρετανική εταιρεία, μέσω εικόνων αλλά και ενός teaser βίντεο δίνει μια πρώτη «γεύση» στο κοινό, τόσο οπτικά όσο και ακουστικά αφού στο βίντεο δίνεται η ευκαιρία να ακούσετε τον ήχο του κινητήρα που αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακός.
 
Κοιτώντας τις εικόνες teaser φαίνεται πως το μοντέλο θα κάνει πρεμιέρα όντας βαμμένο σε σκούρο γκρι χρώμα, ενώ απ` ότι μπορούμε να διακρίνουμε το εμπρόσθιο μέρος έχει κερδίσει νέο σχεδιασμό. Με τη σειρά του το πλαϊνό μέρος φαίνεται πιο «ματσό» χάρη στις δυναμικές γραμμές  και τα πιο έντονα μαρσπιέ, ενώ εξ όσων μπορούμε να δούμε, παρατηρούμε πως δεν υπάρχει ίχνος χρωμίου στο «σώμα».
 
Βασικό συστατικό της GT Speed που έρχεται θα είναι και η αύξηση ισχύος. Επίσημοι αριθμοί δεν δίνονται στην δημοσιότητα, ωστόσο ο κινητήρας 6,0 λίτρων biturbo W12 που προσφέρει 642 ίππους και 840 Nm ροπής, είναι πιθανό να ανεβάσει την δύναμή του περίπου στα 670 άλογα. Μάλιστα η μάρκα σημειώνει πως η Continental GT Speed θα είναι το πιο δυναμικό αυτοκίνητο που θα έχει παρουσιάσει στα 101 χρόνια της ιστορίας της.
 
Εικόνες από το εσωτερικό δεν έχουν εμφανιστεί, αλλά οι επιβάτες πρέπει να είναι εξίσου άνετα όπως με τις άλλες Continetal GT. Πιθανότατα θα υπάρχουν σπορ πινελιές, ενώ φυσικά η πολυτέλεια θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό.
 
  

PEIRAIOS LEASING
NISSAN