Ο οδηγός λόγω της υπερβολικής ταχύτητας που έχει αναπτύξει, κατά τη διάρκεια στροφής χάνει τον έλεγχο.

Οι ροδιές στην άσφαλτο δείχνουν την πορεία του αυτοκινήτου.

Το αμάξι τούμπα, στην άκρη του δρόμου.

Κατέγραψε τούμπα με 260 χλμ./ώρα (+vid)

3.874 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2019)

¶ντρας στην Εσθονία οδηγεί μία Lexus LS460 με 260 χλμ./ώρα, καταγράφοντας μάλιστα τη στιγμή, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για εκείνον.

Το συγκεκριμένο βίντεο όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στο τέλος του κειμένου έχει ανέβει στο Youtube. Αφού λοιπόν δείχνει τον οδηγό να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 6 δευτερόλεπτα, εκείνος συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι, μέχρι τη στιγμή που το κοντέρ έχει ακουμπήσει τα 260 χλμ./ώρα.
 
Ωστόσο λίγο μετά τα δεδομένα αλλάζουν. Ο οδηγός λόγω της υπερβολικής ταχύτητας που έχει αναπτύξει, κατά τη διάρκεια στροφής χάνει τον έλεγχο και λίγα δευτερόλεπτα μετά τα τσίριγμα των ελαστικών έρχονται οι τούμπες. Το αποτέλεσμα για την Lexus LS460 ήταν καταστροφικό με το αυτοκίνητο να καταλήγει αναποδογυρισμένο σε ένα χωράφι διπλά στο δρόμο.
 
Παρόλα αυτά ο οδηγός είχε «άγιο» αφού αποχώρησε από το σημείο χωρίς κάποιο σημαντικό τραυματισμό. Βεβαίως το αποτέλεσμα δεν δικαιολογεί την βλακώδη πράξη στην οποία προχώρησε παραβιάζοντας ουκ ολίγες φορές τον ΚΟΚ, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τη δική του ζωή, όσο και των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου.
 
Δείτε το βίντεο και τις εικόνες.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw