Κάψανε λιγότερο από diesel
Καύσιμα από Βουλγαρία: Ρισκάρεις για να πληρώσεις λιγότερο;

Καύσιμα από Βουλγαρία: Ρισκάρεις για να πληρώσεις λιγότερο;

4.890 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2022)

Μόδα έχει γίνει το φουλάρισμα καυσίμου σε γειτονικές χώρες τώρα που η τιμή της βενζίνης και του diesel ξεπερνάει τα δύο ευρώ. Κερδίζει η τσέπη σου, αλλά ρισκάρεις ζημιές.

Τιμή-φωτιά τα καύσιμα

Στα 2,10 ευρώ είναι η μέση τιμή βενζίνης στη χώρα μας και στα 2,07 ευρώ το diesel σύμφωνα με το διεθνές παρατηρητήριο καυσίμων. Φυσικά στην μεγάλη Digital Έκθεση Οικονομίας του AutoΤρίτη θα βρείτε μοντέλα που σας εξασφαλίζουν κάποιες χιλιάδες ευρώ ετησίως, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το υψηλό κόστος συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Βόρεια Ελλάδα φουλάρει σε Σκόπια και Βουλγαρία

Ο πολυμήχανος Έλληνας τι σκέφτηκε λοιπόν; Αντί να πληρώνει «κερατιάτικα» αποφάσισε να πηγαίνει στις γειτονικές χώρες και να φουλάρι εκεί. Όχι όλοι, για λόγους πρακτικότητας, αλλά αυτοί που μένουν κοντά στα σύνορα. ‘Έτσι λοιπόν μετά τη βραδινή διασκέδαση και τα καζίνο που ανθούν στις γειτονικές μας χώρες και τα προτιμούν πολλοί Έλληνες, τώρα σειρά έχουν τα βενζινάδικα.

65 λεπτά πιο φτηνή η βενζίνη και 50 το diesel

Ο λόγος είναι προφανώς η διαφορά στην τιμή. Ξέρετε πόσο έχει η βενζίνη εκεί; 1,41 στη Βουλγαρία και 1,52 ευρώ στη Β. Μακεδονία. 65 λεπτά στο λίτρο λοιπόν. Το ίδιο ισχύει και στο diesel, 1,57 έχει στα Σκόπια και 1,65 Βουλγαρία, σχεδόν μισό ευρώ πιο φτηνά δηλαδή. Γιατί αυτή η διαφορά στην τιμή; Άλλη φορολογία…

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
24_7_Ford_Mustang_Mach_E_2022
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel