Tα ΜΜΕ του εξωτερικού κάνουν λόγο πως το γερμανικό αυτοκίνητο θα αποσυρθεί από τη γραμμή παραγωγής το 2020.

Κόβεται το Audi R8

7.710 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2017)

Μετρημένες είναι οι μέρες του Audi R8 και όπως όλα δείχνουν το δημοφιλές μοντέλο αναμένεται να «κοπεί» από τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας.

Μια ανησυχητική πληροφορία δημοσιεύουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφορικά με τον μέλλον του Audi R8, το οποίο προμηνύεται δυσοίωνο. Με μία φράση, τα ΜΜΕ του εξωτερικού κάνουν λόγο πως το γερμανικό αυτοκίνητο θα αποσυρθεί από τη γραμμή παραγωγής το 2020.
 
Ο λόγος για αυτή την καρατόμηση σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλούνται τα ΜΜΕ είναι οι πωλήσεις του supercar, οι οποίες δεν έχουν αφήσει ευχαριστημένους τους ανθρώπους της μάρκας και έτσι έχουν πάρει την απόφαση να καταργήσουν σταδιακά το μοντέλο μέχρι το 2020, όταν και η πλατφόρμα την οποία μοιράζεται με τη Lamborghini Huracan θα περάσει στην επόμενη γενιά της.
Τα άσχημα νέα όμως δεν περιορίζονται μέχρι εδώ. Συγκεκριμένα η εν λόγω απόφαση λέγεται πως συμπαρασύρει και την επερχόμενη ηλεκτροκίνητη έκδοση του R8 E-Tron, ενώ τέλος μπήκαν και στα όποια σχέδια έκανε η φίρμα για την κατασκευή ενός ακόμα supercar με την κωδική ονομασία «Scorpion».
 
Για την τελευταία περίπτωση φήμες έκαναν λόγω πως επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο με την ισχύ 1.000 αλόγων που θα προέρχονταν από ένα V8 κινητήρα κατασκευασμένο από τέσσερις κινητήρες 1.2 λίτρων μοτοσικλετών της Ducati μέσω της τεχνολογίας desmodromic valvetrain.

Mercedes
moto