Στην εικόνα βλέπετε το σχέδιο του ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Κοντεύει το ντεμπούτο του VW T-Roc R

5.175 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2018)

Τις δοκιμές εξέλιξης συνεχίζει το Volkswagen T-Roc R το οποίο όπως όλα τα στοιχεία συνηγορούν είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει την αποκάλυψή του.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό η φίρμα εργάζεται πάνω στην ισχυρότερη έκδοση του SUV, Τ-Roc, το οποίο τις τελευταίες μέρες έκανε και πάλι την εμφάνισή του φέροντας πλήρες καμουφλάζ. Μάλιστα οι συγκεκριμένες εικόνες, τις οποίες δεν έχουμε στη διάθεσή μας επιβεβαιώνουν σε ένα μεγάλο βαθμό τον ανεξάρτητο σχεδιαστή X-Tomi, την εικόνα του οποίου μπορείτε να δείτε παραπάνω.
 
Το επερχόμενο T-Roc R θα ξεχωρίζει σε σχέση με το απλό μοντέλο από τους μεγαλύτερους τροχούς, αλλά και από τις δύο διπλές στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης. Από κει και πέρα στο μπροστινό μέρος ένας μεγάλος αεραγωγός έχει πάρει θέση όντας χωρισμένος σε μικρότερα τετράγωνα ενώ το παρόν δίνουν τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω. 
Το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με τον 2.0 TSI κινητήρα, όπως και το Ateca CUPRA, στο οποίο θα αποδίδει 300 ίππους. Στην εκδοχή της VW περιμένουμε κάτι παραπάνω, ίσως τα 310 άλογα που είδαμε πρόσφατα στο Leon CUPRA R της Φρανκφούρτης, κάτι που είναι λογικό καθώς τα δύο μοντέλα θα έχουν διαφορά στην τιμή. Μιλάμε δηλαδή για την ίδια πρακτική που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στα Golf R and Leon CUPRA.
 
Κατά τα λοιπά, το κορυφαίο T-Roc, θα στηρίζεται στα μέρη του κορυφαίου Golf, με τα δύο μοντέλα να μοιράζονται και την πλατφόρμα MQB A. παρόλα αυτά, το επιπλέον βάρος του T-Roc R, αλλά και το υψηλότερο κέντρο βάρους, θα ρίξουν τις επιδόσεις σε σχέση με το Golf R, που χρειάζεται 4,6 δλ. για το 0-100.

AUTOFIT PASXA
vw