Η ανανεωμένη σειρά Ε Coupe είναι ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της αγοράς συνδυάζοντας το δυναμισμό με την κομψότητα, χωρίς να έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο η κορυφαία για την κατηγορία αεροδυναμική.

Η ανανεωμένη Ε200 Coupe είναι ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της πιάτσας συνδυάζοντας το δυναμισμό με την κομψότητα. Oι χυτές γραμμές της είναι σαγηνευτικές.

Δοκιμή: Ανανεωμένη Mercedes E200 Coupe

37.545 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/12/2013

Το περιτύλιγμα της νέας E200 Coupe είναι εντυπωσιακό, ωστόσο και το περιεχόμενο δεν πάει καθόλου πίσω.

 
Τι είναι αυτό που αναζητεί άραγε ο αγοραστής μιας κουπέ Μercedes-Benz; Μα φυσικά πολυτέλεια, κύρος, επιδόσεις και πάνω από όλα ένα hot, όμορφο και δυναμικό αμάξωμα, που θα τον κάνει να ξεχωρίζει. Η ανανεωμένη Mercedes-Benz E200 προσφέρει απλόχερα όλα τα παραπάνω.

Υποψήφια Σταρ Ε-λλάς
Όπως η σεντάν και η καμπριολέ εκδοχή, η E200 Coupe έχει αφήσει πίσω τα διπλά φώτα εμπρός και διαθέτει ενιαίους και πανέμορφους προβολείς με LED τεχνολογία (η απόδοση το βράδυ δεν παίζεται). Σε συνδυασμό με τη νέα μάσκα, που φιλοξενεί το πιο διάσημο άστρο στον κόσμο μετά από αυτό της Βηθλεέμ και τον εντελώς νέο και δυναμικό προφυλακτήρα, το τελικό αποτέλεσμα είναι σαγηνευτικό. Μιλάει κατ ευθείαν στο συναίσθημα και σίγουρα η ανανεωμένη σειρά Ε Coupe είναι ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της αγοράς συνδυάζοντας το δυναμισμό με την κομψότητα, χωρίς να έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο η κορυφαία για την κατηγορία αεροδυναμική, με το σχετικό συντελεστή να είναι στο 0,25!