Ξανά με Σουμάχερ η Ferrari!

3.000 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2019)

Δοκιμές με την κόκκινη φόρμα θα κάνει ο Μικ Σουμάχερ γνωρίζοντας το μονοθέσιο της Ferrari στο Μπαχρέιν.

Προφανώς δεν πρόκειται για τον Μίκαελ, ωστόσο η ιταλική ομάδα θα ντύσει ξανά στα κόκκινα έναν πιλότο με το επώνυμο που συνδυάστημε με ασύλληπτη δόξα για την Scuderia. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Μικ Σουμάχερ, τον υιο του Γερμανού πολυπρωταθλητή, ο οποίος στο Μπαχρέιν τις μέρες αυτές θα κάνει δοκιμές για αρκετές ομάδες της F1.
 

Το αρχικό πλάνο προέβλεπε να γίνουν τεστ για την Alfa Romeo ωστόσο φαίνεται ότι στο πρόγραμμα μπήκε και η Ferrari. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη Δευτέρα 1 Απριλίου ο Μικ θα άρχιζε να προετοιμάζεται με τη Ferrari, την ομάδα της οποίας γνωρίζει πολύ καλά αφού ήταν οδηγός στα τμήματα υποδομής ενώ ήταν καλεσμένος π.χ. και στην παρουσίαση της φετινής SF90.

Tην επόμενη ημέρα (02/04) θα ξεκινήσει την οδήγηση με ένα μονοθέσιο της φετινής χρονιάς. Αντίστοιχα, την Τετάρτη 3 του μήνα, είναι σχεδιασμένο να περάσει στην Alfa Romeo. O ίδιος ο Φέτελ πάντως, είπε ότι θα βοηθήσει το νεαρό Σουμάχερ, χωρίς όμως να του δώσει συμβουλές για το πώς να οδηγήσει το δικό του μονοθέσιο πιο γρήγορα!

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto