Ξαναγυρίστηκε η καταδίωξη της Bullitt (+vid)

3.196 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2018)

Oι θεατές στο Goodwood είχαν την ευκαιρία να δουν μπροστά στα μάτια τους να ξαναγυρίζεται η θρυλική ταινία Bullitt με τα ίδια αυτοκίνητα. Δείτε τα πλάνα.

Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood δεν είναι μόνο μια καλή ευκαιρία να δει κανείς το αγαπημένο του αυτοκίνητο να περνά από μπροστά του, αλλά όπως φαίνεται, μπορεί κανείς να δει μέρη ταινίας να αναβιώνουν και να εκτυλίσσονται μπροστά του.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν όχι μόνο την Μustang GT Fastback από την ταινία Bulltt αλλά και το Dodge Charger R/T 440 Magnum το οποίου κυνηγούσε. Σημαντικό είναι να σημειώσουμε πως αυτά τα δύο αυτοκίνητα δεν είναι ρέπλικες αλλά είναι τα ίδια που χρησιμοποιήθηκαν πριν από 50 χρόνια στο γύρισμα της ταινίας.
 
Σίγουρα, μπορεί η ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν τα δύο αυτοκίνητα να μην έχει καμία σχέση με αυτή στην ταινία, ωστόσο μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να φέρει στο μυαλό του τις σκηνές από την ταινία.

Η θρυλική Mustang Βullitt αναβιώθηκε πρόσφατα μέσω μιας ομώνυμης έκδοσης για την νέα Μustang. Το πρώτο από αυτά μάλιστα δημοπρατήθηκε για καλό σκοπό και έφτασε την τιμή των 300.000 δολαρίων (255.000 ευρώ), πολύ περισσότερα από τα 47.000 δολάρια που είναι η τιμή του μοντέλου στην αγορά των ΗΠΑ.

Toyota
moto