Aυτό είναι το πρώτο μονοθέσιο της Red Bull με κινητήρα Honda.

Ξεκίνησε η εποχή Honda για την Red Bull

2.178 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2019)

H Red Bull εγκατέλειψε την Renault για την Ηοnda και θέλει να μπει ανάμεσα στις Μercedes και Ferrari. Θα τα καταφέρει;

To νέο της μονοθέσιο παρουσίασε η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Κατασκευαστών Red Bull Racing με διαφορετικά χρώματα όμως από αυτά που θα «στολίσουν» τελικά το αυτοκίνητο όταν αρχίσει το πρωτάθλημα σε περίπου ένα μήνα. O πρώτος στόχος της ομάδας είναι να σπάει το δίπολο Μercedes-Ferrari και να μπορέσει να διεκδικήσει με σοβαρές πιθανότητες τα δύο πρωταθλήματα, έχοντας μπροστάρη τον πολλά υποσχόμενο Max Verstappen.
 
Αυτή θα είναι η πρώτη χρονιά που η Red Bull συνεργάζεται με την Honda στην προμήθεια κινητήρων και για αυτό, το όνομα της ιαπωνικής εταιρείας δίνει δυναμικό παρών στο πίσω μέρος. Το logo της Tag Heuer μετακινήθηκε μπροστά από το cockpit ενώ στα εμβλήματα της Aston Martin βρίσκονται στο πλάι και την αεροτομή του μονοθέσιου.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί shakedown στην πίστα του Silverstone με τους Verstappen και Gasly, που θα είναι το νέο δίδυμο οδηγών της ομάδας, να συμπληρώνουν πιθανότατα κάποιους γύρους. Ο Verstappen δήλωσε τι περιμένει για την επόμενη χρονιά πριν την σημερινή αποκάλυψη: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Μέχρι την Αυστραλία δεν μπορείς να θέτεις στόχους. Είναι ανάλογα με το πακέτο που θα λάβεις. Αυτό σημαίνει ότι είμαι χαλαρός αν και πάντα προσπαθώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου.
 

Toyota
Audi