Η Ferrari στο τέλος του Μάη θα παρουσιάσει το υβριδικό supercar που θα έχει 1.000 ίππους ισχύ.

«Κυνηγητό και κρυφτό» με τη νέα Ferrari (+vid)

1.693 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2019)

Κυνηγητό αλλά και κρυφτό με μία Ferrari 488 Spider έπαιξε το επερχόμενο υβριδικό supercar που θα παρουσιάσει η ιταλική μάρκα και μάλιστα το όλο γεγονός έχει καταγραφεί σε ένα βίντεο το οποίο σας παρουσιάζουμε.

Η Ferrari στο τέλος του Μάη θα παρουσιάσει ένα υβριδικό supercar που θα έχει 1.000 ίππους ισχύ. Η μάρκα εδώ και πολύ καιρό έχει προσπαθήσει να κρατήσει κρυφό το αυτοκίνητο και σε μεγάλο βαθμό τα έχει καταφέρει. Μάλιστα όπως αποδεικνύεται και σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από κάποιον χρήστη του Instagram, όταν η νέα υβριδική Ferrari (έχοντας πλήρες καμουφλάζ) εντοπίστηκε από εκείνον και ένα φίλο του, ο οδηγός της προσπάθησε να την προφυλάξει.
 
Οι δύο άντρες εντόπισαν την υβριδική Ferrari κατά τη διάρκεια που οδηγούσαν μία 488 Spider.  Έτσι όταν άρχισαν να την ακολουθούν, ο οδηγός της μπροστά στα αδιάκριτα βλέμματα των δύο φίλων αλλά και της κάμερας του smartphone που κατέγραφε προσπάθησε αρχικά να κρύψει το αυτοκίνητο σε ένα πάρκινγκ.
 
Αν και σε πρώτο στάδιο η κίνηση πέτυχε η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Όταν η 488 Spider ξαναβρέθηκε μπροστά της, εκείνη βγήκε στο δρόμο και με μία «προσποίηση» ότι θα πάει αριστερά αλλά τελικά κατέληξε δεξιά κατάφερε να ξεφύγει.
 
Δείτε το περιστατικό κάνοντας κλικ εδώ και μάθετε περισσότερα για το επερχόμενο ιταλικό μοντέλο κάνοντας κλικ εδώ. 

Hyundai
4green