Στις 31 Μαΐου θα αποκαλυφθεί επίσημα το επερχόμενο υβριδικό μοντέλο της Ferrari.

Tο μοντέλο θα είναι η κορυφαία υβριδική Ferrari σε απόδοση.

Στο τέλος του Μάη η Ferrari των 1.000 ίππων

1.557 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2019)

Η ημερομηνία στην οποία θα κάνει το ντεμπούτο της η νέα υβριδική Ferrari διέρρευσε, μαζί με την ισχύ του μοντέλου που θα μετράται ούτε λίγο ούτε πολύ στους 1.000 ίππους!

Στις 31 Μαΐου θα αποκαλυφθεί επίσημα το επερχόμενο υβριδικό μοντέλο της Ferrari, το οποίο θα έρθει έχοντας 1.000 ίππους. Η είδηση αυτή έγινε γνωστή μέσω μίας ανάρτησης σε chat μεταξύ φίλων της ιταλικής μάρκας, ένας εκ των οποίων δημοσίευσε για πρώτη φορά το σχετικό έγγραφο.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής το μοντέλο θα είναι η κορυφαία υβριδική Ferrari σε απόδοση, ενώ όπως έχουν δηλώσει στελέχη της μάρκα θα τοποθετηθεί πάνω από τη 812 Superfast.
 
Η έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει σχετικά με το σύστημα κίνησης αναφέρει πως ο κινητήρας εσωτερικής θα είναι ένας V8, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το υβριδικό στοιχείο. ¶λλοι λένε πως το V8 μοτέρ θα συνοδευτεί με τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες, άλλοι κάνουν λόγο πως θα υπάρχει μόνο ένας. Ωστόσο από τη στιγμή που η νέα Ferrari μετράει αντίστροφα δεν έχει και τόση σημασία να αναλωθούμε σε τέτοιες συζητήσεις.
 
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι ιθύνοντες της ιταλικής μάρκας κατάφεραν με πολύ μεγάλη επιτυχία να κρατήσουν «μυστικό» το νέο υβριδικό supercar. Αν και κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει πολλά πρωτότυπα βασισμένα στη 488, κανένα από αυτά δε φαίνεται να είναι το μοντέλο των 1.000 ίππων, που παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις συνομιλίες των μελών του Chat, η τιμή της νέας Ferrari θα ανέρχεται κοντά στις 600.000 ευρώ, ενώ εκτός του V8 υβριδικού μοντέλου, υπάρχει στα σκαριά και μία ακόμα υβριδική V6 Ferrari που θα κάνει ντεμπούτο αργότερα μέσα στο έτος.    

AUTOFIT PASXA
4green