Lamborghini: Στα σκαριά το Plug-in υβριδικό Urus

Lamborghini: Στα σκαριά το Plug-in υβριδικό Urus

1.199 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2024)

- Μεγαλύτερο πάταγο απ΄ότι περίμενε η Lamborghini έκανε το μοναδικό SUV της
- Έχει σειρά το Urus μετά το Huracan στην υβριδική εποχή της Lamborghini;
- Φήμες λένε για συνολική δύναμη άνω των 700 ίππων

Μεγαλύτερο πάταγο απ΄ότι περίμενε η Lamborghini έκανε το μοναδικό SUV της

Η Lamborghini ήξερε ότι το SUV της, το Urus, θα πούλαγε, δεν μπορούσε μάλλον να προβλέψει, όμως, ότι θα γινόταν τόσο δημοφιλές. Πέρσι ανακοίνωσαν δύο νέες εκδόσεις του μοντέλου, την S και την Performante. Και οι δύο εφοδιασμένες με τον ίδιο διπλό-τούρμπο V8 4,0 λίτρων, που τους προσφέρει τον διαβολικό αριθμό ισχύος των  666 ίππων. Ποιό είναι το μέλλον του μοντέλου; Αυτό ψάχνει να απαντήσει η Lamborghini.

Έχει σειρά το Urus μετά το Huracan στην υβριδική εποχή της Lamborghini;

«Μέλλον»,  για πολλούς κατασκευαστές αυτοκινήτων, σημαίνει ηλεκτρικά οχήματα. Ήδη η Lamborghini  έχει αντικαταστήσει το Aventador με το εν-μέρει ηλεκτρικό Revuelto, και σκοπεύει να κάνει το ίδιο στο Huracan. Το Urus φαίνεται να είναι σε σειρά αναμονής για την δικιά του αντικατάσταση με μια Plug-in υβριδική εκδοχή του.  Ορισμένοι λένε ότι το υβριδικό θα είναι το μόνο που θα επιβιώσει από την οικογένεια του Urus, αφού η S και η Performante πιθανώς να βγουν εκτός παραγωγής στα τέλη  του 2024. Προς το παρόν αυτό είναι μόνο μια φήμη, αλλά δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν βγει αληθινή. Η Lamborghini άλλωστε φαίνεται να οδεύει προς ένα μέλλον που θα κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό.

Φήμες λένε για συνολική δύναμη άνω των 700 ίππων

Σχέδια του υβριδικού Urus κυκλοφορούν εδώ και καιρό στο διαδίκτυο. Θα έρθει με διαφορετικό σχεδιασμό και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα διαθέτει μια πιο ισχυρή έκδοση του συστήματος κίνησης που χρησιμοποιείται από την Porsche για την Cayenne S E-Hybrid, η οποία, ενημερωτικά, προσφέρει συνολικά 512 ίππους δύναμης και 460Nm ροπής. Οι φήμες λένε για συνολική δύναμη πάνω των 700 ίππων, αλλά αυτό μένει να απαντηθεί με την επίσημη ανακοίνωση της Lamborghini εντός του 2024.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda