Lancia Stratos μέσω Porsche 911 GT3 RS!

Lancia Stratos μέσω Porsche 911 GT3 RS!

2.089 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2019)

Στην κατασκευή μίας Lancia Stratos προχώρησε ένας φανατικός των Lego, αν και τα κομμάτια προορίζονταν για μία Porsche 911 GT3 RS.

Η γνωστή εταιρεία Lego μεταξύ άλλων έχει προσφέρει στην αγορά ένα κουτί με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, τα οποία αν τοποθετηθούν σωστά θα δημιουργήσουν μία μικρογραφία της Porsche 911 GT3 RS. Ωστόσο όπως φαίνεται τα ίδια κομμάτια αλλά με διαφορετική συνδεσμολογία μπορούν να δημιουργήσουν και μία Lancia Stratos.

Αυτό αναφέρει ένας φανατικός υποστηρικτής των Lego, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να δημιουργήσει ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο, σε σχέση με αυτό για το οποίο προορίζονταν τα κομμάτια βγαίνοντας από το εργοστάσιο της Lego.
 
Όπως ο ίδιος αναφέρει χρησιμοποιεί μόνο ένα διαφορετικό κομμάτι που δεν περιλαμβάνεται στο κουτί, ωστόσο για να πάρει κανείς τις λεπτομερείς οδηγίες θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 15 ευρώ! 

Κοιτώντας την εικόνα βλέπουμε πως το εσωτερικό δεν είναι τόσο λεπτομερές όσο της Porsche, ωστόσο το εξωτερικό είναι αρκετά κοντά στο ιταλικό αυτοκίνητο, που από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και σήμερα συνεχίζει να απασχολεί τους φίλους του αυτοκινήτου.
 
Τέλος να σημειωθεί πως εκτός από την αναβίωση της Stratos μέσω των Lego θα συμβεί και στην πραγματικότητα. Συγκεκριμένα όπως έχουμε αναφέρει στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η ΜΑΤ θα παρουσιάσει τη νέα Stratos, που θα κατασκευαστεί σε μόλις 25 μονάδες.  

NEO TRAFIC
skoda