Αν και το συγκεκριμένο όχημα είχε κάνει μία πρώτη εμφάνιση μέσω φωτογραφιών των περασμένο Αύγουστο, σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο.

Το εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και οκτώ επιβάτες (χωρίς να υπολογίζεται ο οδηγός).

Lear-Jet έγινε λιμουζίνα (+vid)

2.391 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2018)

Οι πολύ πλούσιοι άνθρωποι για τις εναέριες μετακινήσεις τους χρησιμοποιούν τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα, ενώ για το δρόμο προτιμούν τις λιμουζίνες. Ωστόσο μία νέα πρόταση έρχεται να συνδυάσει τα δύο αυτά μέσα μεταφοράς. Ο λόγος για το πρώτο Lear-Jet-λιμουζίνα.

Αν και το συγκεκριμένο όχημα είχε κάνει μία πρώτη εμφάνιση μέσω φωτογραφιών των περασμένο Αύγουστο, σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο προσφέρει μία καλύτερη οπτική στο ιδιαίτερο αυτό όχημα.
 
Η λιμουζίνα σε σχήμα Lear-Jet έχει μήκος περίπου 13 μέτρα και φυσικά για να αποφευχθούν οι παρανοήσεις δεν έχει τη δυνατότητα να πετά. Ωστόσο όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την κατασκευή του, έχει πάρει όλες τις νόμιμες άδειες για να μπορεί να κινηθεί στους δημόσιους δρόμους.
Η ισχύς προέρχεται από ένα Vortec V8 κινητήρα που προέρχεται από την GM, ενώ στο χώρο που κανονικά θα βρίσκονταν οι τουρμπίνες του αεροπλάνου έχουν τοποθετηθεί ηχεία. Το εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και οκτώ επιβάτες (χωρίς να υπολογίζεται ο οδηγός), οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους ισχυρά ηχεία για να ακούν τη μουσική που τους αρέσει αλλά και μεγάλες οθόνες.
 
Δείτε το βίντεο και πάρτε μία «γεύση» της Lear-Jet-λιμουζίνας.
 

SPRING SEAT
NISSAN