• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Je Design προσφέρει στο Leon «χαμηλωμένο» αμάξωμα κατά 20 χλστ.

Σημαντική προσθήκη στην εμφάνιση του Leon CUPRA είναι μια ανοξείδωτη εξάτμιση από ατσάλι.

Η aftermarket εταιρεία αρχικά δίνει την δυνατότητα στο 4κύλινδο δίλτρο μοτέρ του Leon CUPRA να φτάσει σε απόδοση τους 360 ίππους.

Νέος προφυλακτήρας και κίτρινες δαγκάνες δίνουν καινούριο στίλ στο Leon CUPRA.

SEAT Leon CUPRA να «δαγκώνει»

Διαβάστηκε από 3550 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/11/2017
 

Η Je Design παρουσίασε με κάθε επισημότητα το βελτιωτικό της πακέτο για το ανανεωμένο SEAT Leon CUPRA. Δείτε τι περιλαμβάνει.

Το βελτιωτικό πακέτο της για το ανανεωμένο SEAT Leon CUPRA παρουσίασε λεπτομερώς η εταιρεία Je Design που περιλαμβάνει τόσο αναβαθμίσεις στα μηχανικά της μέρη όσο και νέα εμφάνιση.

Όσον αφορά στις επιδόσεις, η aftermarket εταιρεία αρχικά δίνει την δυνατότητα στο 4κύλινδο δίλιτρο μοτέρ του Leon CUPRA να φτάσει σε απόδοση τους 360 ίππους και τα 450 Nm ροπής, 60 άλογα και 70 Nm ροπής παραπάνω από την εργοστασιακή έκδοση ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα φτάνει πλέον τα 265 χλμ./ώρα.
 
Σαν να μην έφτανε αυτό, για όσους το επιθυμούν ο κινητήρας μπορεί να αναβαθμιστεί και άλλο και να φτάσει σε απόδοση τα 380 PS και ροπή τα 470 Nm, 20 άλογα μακριά από την ισχύ των «συγγενών» του, όπως το Audi RS3 Sportback. H μέγιστη τελική ταχύτητα φτάνει πλέον τα 280 χλμ./ώρα ή ακόμα και τα 285 χλμ./ώρα χωρίς τον ηλεκτρονικό έλεγχο.

Σημαντική προσθήκη στην εμφάνιση του Leon CUPRA είναι μια ανοξείδωτη εξάτμιση από ατσάλι, εξοπλισμένη με ειδικό σύστημα ήχου που ελέγχεται από τον οδηγό ενώ άλλες αναβαθμίσεις κλειδιά περιλαμβάνουν τους πιο μυώδεις θόλους των τροχών, πλαϊνές ποδιές, νέο μπροστινό προφυλακτήρα, προσαρμοζόμενο πίσω σπόιλερ και πολλά άλλα. Τέλος, για ακόμη πιο σπορτίφ εμφάνιση, η Je Design προσφέρει στο Leon «χαμηλωμένο» αμάξωμα κατά 20 χλστ. ενώ όποιος θέλει, η Je Design μπορεί να προσφέρει KW DDC πλήρως προσαρμοζόμενη ανάρτηση coilover με την απόσταση να αμβλύνεται κατά 45 χλστ.

Πώς σας φαίνεται;
 

Tags: SEAT LEON, CUPRA