• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο οίκος ανακοινώνει πως δεν έχει «αγγιχτεί» ο 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας.

Η JE Design πάντως έχει στα άμεσα σχέδια της να αναβαθμίσει το μοτέρ και να φτάσει την ισχύ του στα 380 άλογα.

Leon CUPRA στην «τσίτα»

1.935 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/11/2018

Ένα από τα πιο επιθετικά kit προσέφερε ο οίκος JE Design στο SEAT Leon CUPRA. Διαβάστε τι προσφέρει.

Το δικό του βελτιωτικό πακέτο για το SEAT Leon CUPRA παρουσίασε ο οίκος JE Design, προσφέροντας στο μοντέλο σημαντικές αναβαθμίσεις τόσο στην εμφάνιση όσο και στα μηχανικά του μέρη.

Αρχικά, ο οίκος προσφέρει στο hot hatch ένα widebody kit αξίας 5.117 ευρώ ενώ προσφέρεται και μια γιγάντια πίσω αεροτομή με τιμή 1.190 ευρώ. Για όποιον επιθυμεί να φέρει το αυτοκίνητο πιο κοντά στο έδαφος, η JE Design προσφέρει νέο σύστημα ανάρτησης με τιμή 191 ευρώ και 19άρες ζάντες νέας σχεδίασης με τιμή 2.380 ευρώ. Η τελευταία αναβάθμιση αφορά το ανοξείδωτο σύστημα εξάτμισης που έχει εγκατασταθεί και διαφοροποιεί τον ήχο του αυτοκινήτου, κάνοντας τον πιο «πολιτισμένο» στα mode οδήγησης Comfort και Sport με τιμή από 2.499 ευρώ.
 


Ο οίκος ανακοινώνει πως δεν έχει «αγγιχτεί» ο 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, κάτι που σημαίνει πως η απόδοση του παραμένει στα 300 άλογα και τα 380 Nm ροπής. Η JE Design πάντως έχει στα άμεσα σχέδια της να αναβαθμίσει το μοτέρ και να φτάσει την ισχύ του στα 380 άλογα και τα 470 Νm ροπής με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 285 χλμ./ώρα.

Πώς σας φαίνεται;
 

98 διαθέσιμα άρθρα για SEAT  LEON

Tags: SEAT LEON, CUPRA