Manhart RV 650 Edition: Ένα μοναδικό Range Rover για την Ανατολική Ευρώπη
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Manhart RV 650 Edition: Ένα μοναδικό Range Rover για την Ανατολική Ευρώπη

1.500 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2023)

- Η μάρκα επεκτείνει τη γκάμα Range Rover με το νέο RV 650
- Με κλασική μαύρη και χρυσή βαφή, αλλά εντελώς ανασχεδιασμένο εσωτερικό και νέες ζάντες Forged Line
- Το πολυτελές SUV έρχεται με 100 ίππους περισσότερους από την κανονική έκδοση

Η μάρκα επεκτείνει τη γκάμα Range Rover με το νέο RV 650

Η Manhart είναι γνωστή διεθνώς για την προτίμησή της στις βελτιώσεις αυτοκινήτων. Από την ίδρυσή της το 1986 η εταιρεία έχει επανασχεδιάσει οχήματα, μεταξύ άλλων, από BMW, Mercedes-Benz, Lang Rover, Range Rover, Porsche και Audi. Τώρα, η μάρκα επεκτείνει την γκάμα Range Rover (είχε προηγηθεί το P530) με την αποκάλυψη ενός νέου RV 650 με διαφορετική εμφάνιση από τις κλασικές γκρι με μαύρο και πράσινο με κρεμ, εξαιτίας ενός πελάτη από την Ανατολική Ευρώπη.

Με κλασική μαύρη και χρυσή βαφή, αλλά εντελώς ανασχεδιασμένο εσωτερικό και νέες ζάντες Forged Line

Το τροποποιημένο SUV ακολουθεί τον τυπικό χρωματικό σχεδιασμό της Manhart με μαύρο αμάξωμα που διαθέτει λωρίδες αντίθεσης και στοιχεία σε χρυσό χρώμα, όπως τα γράμματα Range Rover στο μπροστινό και πίσω μέρος του RV 650, αλλά με εντελώς ανασχεδιασμένο εσωτερικό και νέα φώτα LED στη μάσκα. Η εταιρεία αναδιαμόρφωσε πλήρως το εσωτερικό, με τα πάντα να είναι καλυμμένα με δέρμα μπορντό απόχρωσης, ενώ  διακοσμητικά στοιχεία κοσμούν το τιμόνι, το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα, τα οποία έχουν επίσης λάβει χρυσό φινίρισμα. Ακόμα και τα κουμπιά αλλαγής ταχυτήτων και τα κουμπιά των παραθύρων που είναι τοποθετημένα στα πάνελ των θυρών, έχουν γίνει όλα χρυσά στο σημερινό Manhart RV 650 Edition 01/01. Επιπλέον το νέο RV 650 Edition πατάει σε νέες ζάντες αλουμινίου Manhart Forged Line πολλαπλών ακτίνων, κι αυτές σε μαύρο και χρυσό χρώμα, μεγέθους 24 ιντσών, αντί των τυπικών 21 ιντσών, με ελαστικά 295/35/ZR24.

Το πολυτελές SUV έρχεται με 100 ίππους περισσότερους από την κανονική έκδοση

Όταν βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Solihull στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Range Rover P530 διαθέτει έναν V8 κινητήρα 4,4 λίτρων που αποδίδει 530 ίππους και 750 Nm ροπής. Ωστόσο αυτοί οι αριθμοί άλλαξαν στο εργαστήριο της Manhart,  με το RV 650 Edition 01/01 να εξοπλίζεται με ένα κιβώτιο MHTronik, το οποίο το βοηθάει να διαχειριστεί τους 653 ίππους και στα 900 Nm. Η Manhart τοποθέτησε επίσης ένα σπορ σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο καταλήγει σε τέσσερις μαύρες ματ απολήξεις 100 χιλιοστών με βαλβίδα ρύθμισης της έντασης.

FORD E-TRANSIT
Audi