Η νικήτρια της 4άδας ελαστικών Falken

20.424 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2020)

Το AutoΤρίτη καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ επισκεψιμότητας. Αυτό το μήνα, ξεπεράσαμε ένα πολύ σημαντικό ορόσημο. Η τυχερή νικήτρια μάντεψε σωστά ανάμεσα από 3 επιλογές, ποιο είναι το νέο ρεκόρ του autotriti.gr και κερδίστε μία τετράδα ελαστικών Falken, της μάρκας που πήρε το «χρυσό» στο Elk Test.

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του autotriti.gr είναι η κυρία Γιούλη Ζαχαράκη. Αμέσως μετά την κλήρωση επικοινωνήσαμε με την ίδια για να της ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα και με μεγάλη έκπληξη είπε «Είμαι πολύ χαρούμενη, δεν το περίμενα! Ευχαριστώ, ευχαριστώ!». Για την ιστορία, οι τρεις επιλογές που είχαμε δώσει για τον αριθμό των επισκέψεων στις σελίδες μας μέσα σε ένα μήνα ήταν 2.000.000, 6.000.000 και 10.141.750. Φυσικά, η σωστή ήταν η τελευταία, αφού το autotriti.gr κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 10 εκατομμυρίων επισκέψεων στις σελίδες του.

Όταν οι άλλοι φωτογραφίζουν, εμείς δοκιμάζουμε! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκετε «Μόνο στο AutoΤρίτη» πολλά θέματα που δεν πρόκειται να συναντήσετε αλλού, τα οποία περιλαμβάνουν πραγματικές μετρήσεις με προηγμένα μέσα και είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Αυτή η σκληρή δουλειά έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία θεμάτων στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αναγνωστών, που μας επιβράβευσαν με την προτίμησή τους και οδήγησαν στην κατάκτηση μίας ακόμα κορυφής!

Το autotriti.gr γιορτάζει το νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας στις σελίδες του και χαρίζει σε έναν τυχερό μία τετράδα ελαστικών Falken, της εταιρείας που πέτυχε μία εξαιρετική επίδοση: κατέλαβε την 1η θέση στο Elk Test του AutoΤρίτη που μεταδώθηκε LIVE, ενώ παράλληλα κέρδισε και το ειδικό βραβείο επιδόσεων της χρονιάς με το ελαστικό Falken Ziex ZE310 στα πλαίσια των ειδικών βραβεύσεων του Best Car 2020.

Διαβάστε ακόμη: Falken, το ελαστικό που στρίβει καλύτερα από όλα

Διαβάστε ακόμη: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα άρθρα μας!

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel