H Maserati θα εμπλουτίσει από του χρόνου τη γκάμα της Levante με μία «καυτή» έκδοση, την GTS (στη φωτό η κανονική), η οποία θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η Porsche Cayenne Turbo.

Maserati Levante GTS με V8 κινητήρα Ferrari

2.536 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2017)

Θέλοντας να κοιτάξει στα μάτια τη νέα Porsche Cayenne Turbo, έρχεται του χρόνου η Maserati Levante GTS, ένα «καυτό» SUV με V8 κινητήρα της Ferrari, απόδοσης άνω των 530 ίππων.

H Maserati θα εμπλουτίσει τη γκάμα της Levante με μία «καυτή» έκδοση, η οποία θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η Porsche Cayenne Turbo. Το εν λόγω SUV έχει ήδη «συλληφθεί» καμουφλαρισμένο και πρόκειται να λανσαριστεί στα μέσα της επόμενης χρονιάς με το όνομα «GTS».
 
Έχοντας στη διάθεσή της V6 σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, η Maserati θα πάρει τον V8 κινητήρα προέλευσης Ferrari που χρησιμοποιεί και η Quattroporte GTS, ένα twin-turb μοτέρ 3,8 λίτρων που αποδίδει στο σεντάν 530 ίππους ισχύος και 700 Nm ροπής, επιτρέποντάς του να κάνει το 0-100 σε 4,7 δλ.
   
Εύλογα, τα 200 επιπλέον κιλά της Levante, αλλά και το ψηλότερο -λιγότερο αεροδυναμικό- αμάξωμα, μεταφράζονται σε μια αναγκαία αύξηση της απόδοσης του κινητήρα από τη Maserati, κοντά στους 550 ίππους της νέας Porsche Cayenne Turbo.
 
Πέραν των αισθητικών επεμβάσεων στο αμάξωμα και στο εσωτερικό, οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρείας θα πρέπει να επέμβουν στο σασί, αλλά και να τοποθετήσουν πιο ισχυρά φρένα στην Levante GTS.

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO