Μικρές αλλά αισθητές οι αλλαγές στο εμπρός μέρος της ανανεωμένης Quattroporte.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μικρές αλλά αισθητές οι αλλαγές στο εμπρός μέρος της ανανεωμένης Quattroporte.

Νέα Maserati Quattroporte

7.695 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2016)

Η Maserati παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση της Quattroporte η οποία έχει να επιδείξει μία σειρά από αισθητικές αλλαγές σε αμάξωμα και εσωτερικό καθώς και πλουσιότερο εξοπλισμό, ενώ όλες οι εκδόσεις συνοδεύονται από αυξημένη τελική ταχύτητα.

Μετά από τρία χρόνια και κάτι από την παρουσίασή της, ήρθε η ώρα για τη Maserati Quattroporte να ανανεωθεί. 
Το ιταλικό sport saloon θα είναι διαθέσιμο στα μέσα του καλοκαιριού, με σκοπό να συνεχίσει την επιτυχημένη, σύμφωνα με την ιταλική μάρκα πορεία της, καθώς απαριθμεί 24.000 πωλήσεις σε συνολικά 72 χώρες
Οι αλλαγές της ανανεωμένης Maserati Quattroporte ξεκινούν από τον ανασχεδιασμό του αμαξώματος. Το εμπρός μέρος έχει νέα φώτα, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα γρίλια, περισσότερο χρώμιο και νέους καθρέφτες. Προχωρώντας στο πίσω μέρος συναντάμε νέα φώτα και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Οι αλλαγές σύμφωνα με τους Ιταλούς δεν είναι μόνο αισθητικές, καθώς έχουν επιφέρει και αεροδυναμική βελτίωση κατά 10%.
Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, νέο σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 8,4 ιντσών, νέα, εργονομικότερα χειριστήρια αλλά και περισσότερους χρωματικούς συνδυασμούς. 
Η ανανεωμένη Maserati Quattroporte θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, την GranLusso και την GranSport. Όσον αφορά τα μοτέρ της, δεν έχουμε ιδιαίτερες αλλαγές. Η κορυφαία έκδοση θα είναι η GTS με 530 ίππους από τον 3,8 λτ. V8 (παραγωγής Ferrari), που χαρίζει 0-100 χλμ.ώρα σε 4,7 δλ. και τελική ταχύτητα 310 χλμ./ώρα.
Ακολουθεί η έκδοση με τον 3,0 λτ. επίσης made by Ferrari, απόδοσης 410 ίππων ο οποίος θα τοποθετείται τόσο σε πισωκίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις. Στο κάτω άκρο της γκάμας συναντάμε το ίδιο μοτέρ με 350 ίππους (20 ίππους επιπλέον από πριν). Την οικογένεια κινητήρων της ανανεωμένης Maserati Quattroporte ολοκληρώνει ο diesel 3,0 λτ. V6 με 275 ίππους και 600 Nm ροπής.

Τα φώτα στο πίσω μέρος είναι αλλαγμένα.

Τα φώτα στο πίσω μέρος είναι αλλαγμένα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green