Πηγή έμπνευσης για το νέο Mazda3 θα αποτελέσει το εικονιζόμενο πρωτότυπο RX-Vision Concept.

Πηγή έμπνευσης για το νέο Mazda3 θα αποτελέσει το εικονιζόμενο πρωτότυπο RX-Vision Concept.

Mazda3 αλά RX-Vision

3.506 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2016)

Φαίνεται πως η Mazda έχει πολύ μεγάλα σχέδια για το RX-Vision Concept, καθώς το εντυπωσιακό πρωτότυπο δεν είναι μόνο ο προπομπός του RX-9, αλλά και η σχεδιαστική πηγή έμπνευσης για το επόμενης γενιάς Mazda3.

Τον περασμένο Μάρτιο, όταν η Mazda παρουσίασε το RX-Vision Concept, όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω της. Από τότε οι φαν της φίρμας ζούνε με το όνειρο του νέου RX-9, κάτι που φαίνεται πως θα γίνει το 2020.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Όλα δείχνουν, όμως, πως η Mazda έχει πολύ μεγαλύτερα σχέδια για το RX-Vision Concept. Φαίνεται πως θέλει να περάσει την κληρονομιά του σε ευρύτερες μάζες και όχι μονάχα μέσω ενός ειδικού κοινού sportscar.
  
Σε συνέντευξή του ο Julien Montousse, ο νέος επικεφαλής σχεδίασης της Mazda Β. Αμερικής, εξήγησε πώς θα περάσουν τα γονίδια του εντυπωσιακού πρωτότυπου, μέσω του επόμενης γενιάς Mazda3. Αφού ανέλυσε το πώς ήθελαν να προκαλέσουν την «αισθηματική αντίδραση» του κοινού μέσω του RX-Vision, τόνισε πως το ίδιο θα κάνουν και με το νέο Mazda3.
 
Φυσικά, για όλα τα παραπάνω θα πρέπει ακόμα να περιμένουμε, καθώς το Mazda3 ξεκίνησε να παράγεται το 2013. Μόλις το φετινό καλοκαίρι παρουσιάστηκε το ανανεωμένο μοντέλο, κάτι που γίνεται στα μισά της «ζωής» του κάθε μοντέλου. Οπότε μάλλον μιλάμε για το 2019 ή και αργότερα, ενώ νωρίτερα θα υπάρξει η πρωτότυπη εκδοχή ως προπομπός.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center