• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το hypercar των 900 ίππων πωλήθηκε με το επιβλητικό ποσό των 2.390.000 δολαρίων.

Ήταν επίσης το τέταρτο πιο ακριβό αυτοκίνητο που πωλήθηκε όλο το Σαββατοκύριακο

Αυτή η όμορφη McLaren P1 ήταν το θέμα συζήτησης.

McLaren P1 πωλήθηκε για εξωφρενικό ποσό.

Διαβάστηκε από 2262 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2017

H McLaren P1 πωλήθηκε με εξωφρενικό ποσό και έγινε ένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο. Δείτε ποσά λεφτά έφτασε στην δημοπρασία.

 
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το Amelia Island Concours ήταν γεμάτο με κλασσικά και πανάκριβα αυτοκίνητα. Στην συνάντηση εκεί τέθηκαν σε δημοπρασία πάρα πολλά μοντέλα από τους ιδιοκτήτες τους με πολλά από αυτά να έχουν τιμή παραπάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια.
 
Αυτή η όμορφη McLaren P1 ήταν το θέμα συζήτησης στους πλειστηριασμούς, από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο χώρο των δημοπρασιών το Σάββατο. Όταν έληξε η δημοπρασία, το hypercar των 900 ίππων πωλήθηκε με το επιβλητικό ποσό των 2.390.000 δολαρίων καθιστώντας το επίσημα, στα πιο ακριβά στον. Ήταν επίσης το τέταρτο πιο ακριβό αυτοκίνητο που πωλήθηκε όλο το Σαββατοκύριακο, ακριβώς πίσω από μια σπάνια Porsche, τη Ferrari F50 του Mike Tyson, και μια κλασική Bugatti αξίας άνω των 7.000.000 δολαρίων.

Είναι μια από τις δύο Ρ1 στον κόσμο που διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένο καθίσματα, και σχεδιάστηκαν για να μιμηθούν την Ferrari 365 GTB/4 Daytona.

Δεν είναι υπέροχη;