• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η ΜcLaren αυτή πρόκειται για ένα φαρδύ αυτοκίνητο και αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι η ανάβαση του Goodwood χαρακτηρίζεται από στενές διαδρομές κατά μήκος της πίστας, ο Brack δεν είχε και μεγάλα περιθώρια για λάθη στην οδήγηση του.

Ο Βrack έχει δηλώσει την πρόθεση του να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της GTR LM πολύ σύντομα με σκοπό να σπάσει το ρεκόρ χρόνου για αυτοκίνητο δρόμου στο Nurburgring.

McLaren σημαίνει ρεκόρ! (+vid)

Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/5/2017

O Brack με την McLaren P1 GTR αγωνίστηκε στο Goodwood και έσπασε τα χρονόμετρα. Επόμενος σταθμός το Nurburgring..

 
Στο περσινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, ο Kenny Brack οδήγησε μια McLaren P1 GTR LM στην ανάβαση των 1.86 χιλιομέτρων σημειώνοντας ρεκόρ, αφού πέρασε την γραμμή τερματισμού σε μόνο 47.07 δευτερόλεπτα, ο γρηγορότερος χρόνος που έχει γίνει ποτέ με ένα αυτοκίνητο δρόμου.

Η ΜcLaren αυτή πρόκειται για ένα φαρδύ αυτοκίνητο και αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι η ανάβαση του Goodwood  χαρακτηρίζεται από στενές διαδρομές κατά μήκος της πίστας, ο Brack δεν είχε και μεγάλα περιθώρια για λάθη στην οδήγηση του.
Το P1 GTR LM αυτοκίνητο είναι μια μετατροπή της αυτοκινητοβιομηχανίας Lanzante Motorsport για το supercar της ΜcLaren. O υβριδικός 3.8 λίτρων διπλός turbo κινητήρας V8 αποδίδει 986 ίππους και σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στους 27 GTR ιδιοκτήτες έχουν επικοινωνήσει με την Lanzante για να προχωρήσει στην αξίας 290.000 ευρώ αναβάθμιση των αυτοκινήτων τους.

Ο Βrack έχει δηλώσει την πρόθεση του να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της GTR LM πολύ σύντομα με σκοπό να σπάσει το ρεκόρ χρόνου για αυτοκίνητο δρόμου στο Nurburgring.

Θα τα καταφέρει;

Tags: P1, GTR, LM, McLAREN