Έλκηθρο του αμερικανικού στρατού κινείται με 10.620 χλμ./ώρα και γίνεται καπνός.

Με 10.620 χλμ./ώρα βλέπεις μόνο σκόνη (+vid)

14.501 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2019)

Έλκηθρο του αμερικανικού στρατού κινείται με 10.620 χλμ./ώρα και γίνεται καπνός μπροστά στα μάτια μας ακόμα και στο ριπλέι!


Όπως ακριβώς συμβαίνει στο κινούμενο σχέδιο με τον road runner και το Coyote, όπου ο γνωστός μπιπ-μπιπ γίνεται καπνός μπροστά στα μάτια μας καθώς έχει την ικανότητα να τρέχει πολύ γρήγορα, αυτό ακριβώς γίνεται και με το υπερηχητικό έλκηθρο που δοκιμάζει ο αμερικανικός στρατός!
 
Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε και μπορείτε να δείτε παρακάτω, φαίνεται (ή μάλλον δε φαίνεται) ένα υπερηχητικό έλκηθρο να περνάει αστραπιαία από το σημείο που είναι στημένη η κάμερα αφήνοντας να φανεί κυριολεκτικά μόνο την σκόνη του.
 
Μάλιστα το βίντεο συνεχίζει να δείχνει το ίδιο στιγμιότυπο με πιο αργή ταχύτητα (1/2) και ακόμα πιο αργή ταχύτητα (1/4), όμως το μόνο που βλέπουμε είναι τα φώτα και μετά σκόνη και καπνό.
 
Η δοκιμή αυτή έγινε στη βάση της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας Holloman στο Νέο Μεξικό και λέγεται πως το έλκηθρο έπιασε ταχύτητα 8,6 Mach δηλαδή 10.620 χλμ./ώρα ή 2.950 μέτρα ανά δευτερόλεπτο!
 
Δείτε το βίντεο

peugeot
NISSAN