Με 200 ίππους έρχεται το νέο Α1.

Με 200 ίππους έρχεται το νέο Α1 (+vid)

3.796 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2018)

Την διαφημιστική καμπάνια για το επερχόμενο Audi A1 συνέχισε η εταιρεία, η οποία έδωσε ταυτόχρονα νέες σημαντικές πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο.

Εδώ και κάποιες ημέρες η Audi μέσω αναρτήσεων στο Facebook έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας teaser βίντεο τα οποία μας ενημερώνουν για το επερχόμενο Α1. Πλέον η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα τρίτο σύντομο βίντεο, το οποίο ωστόσο συνοδεύεται από μία λεζάντα, κάτι που αποτελεί και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο.
 
Συγκριμένα η λεζάντα αναφέρει πως το επερχόμενο μοντέλο θα εφοδιάζεται με νέο σύστημα ανάρτησης και ισχύ που θα φτάνει έως και τους 200 ίππους. Μπορεί η ισχύς των 200 ίππων να «κρυφτεί» κάτω από το καπό του μελλοντικού S1, εφόσον γίνει κάποια στιγμή πραγματικότητα, ωστόσο από τη στιγμή που η Audi έχει αναφέρει πως το τρίθυρο Α1 δεν θα δώσει το παρόν και θα πουληθεί μονάχα ως πεντάθυρο Sportback, τότε είναι πιθανό το μεγαλύτερο αυτοκίνητο να χρειαστεί και περισσότερη ισχύ.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής παρά μόνο αυτές που γνωρίζουμε από τα δύο προηγούμενα teaser, τα οποία και μπορείτε να δείτε εδώ.
Τέλος να θυμίσουμε πως λεπτομέρειες για το πότε θα αποκαλυφθεί το Audi A1 δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο πιθανότερος προορισμός του μοντέλου είναι μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Βαρκελώνη μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

NEO TRAFIC
moto