2 φωτογραφίες »

Βλέπετε teaser εικόνα του επερχόμενου Hyundai Tucson.

Με 294 ίππους το νέο Hyundai Tucson Ν;

2.132 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2020)

Η Hyundai ετοιμάζεται να αποκαλύψει σε λίγες ημέρες το ολοκαίνουργιο Tucson, ωστόσο τα νέα που έρχονται είναι ακόμα πιο ευχάριστα καθώς οι Κορεάτες ετοιμάζουν παράλληλα τόσο την σπορτίφ N Line έκδοση, αλλά και το ισχυρό Tucson Ν.


Σύμφωνα με τα κορεατικά μέσα, το ολοκαίνουργιο Tucson N θα διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων ο οποίος θα προσφέρει 294 ίππους και 421 Nm ροπής. Από τη μεριά του το σπορτίφ N Line θα είναι εξοπλισμένο με υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, χρησιμοποιώντας το τετρακύλινδρο 1,6 λίτρων κινητήρα της μάρκας με ηλεκτρική βοήθεια. Η συνδυασμένη ισχύς θα ανέρχεται στους 232 ίππους με 350 Nm ροπής.
 
Από κει και πέρα, αναφορικά με το κανονικό Tucson που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του την προσεχή Δευτέρα (14/9), οι κορεάτες του Autospy.net υποστηρίζουν πως θα εξοπλίζεται από τον 1,6 λίτρων κινητήρα χωρίς υβριδική βοήθεια, με την ιπποδύναμη να ορίζεται στα 182 άλογα και τη ροπή στα 264 Nm. Από κει και μετά δεν γίνεται σαφές εάν θα υπάρχουν και άλλες επιλογές, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν παράλληλα με το επίσημο ντεμπούτο της νέας γενιάς του Tucson.
 
Θυμίζουμε πως από τις teaser εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε πως το κορεατικό SUV θα διαθέτει μία ιδιαίτερη μάσκα που φέρει μία σειρά τραπεζοειδών στοιχείων, αλλά και εντυπωσιακά φώτα ημέρας που ενσωματώνονται στις δύο άκρες της μάσκας. Στο εσωτερικό ο πίνακας οργάνων φαίνεται πως είναι ψηφιακός, ενώ υπάρχει και μια οθόνη 10,25 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Τέλος η Hyundai έχει ενημερώσει πως το νέο Tucson είναι μεγαλύτερο και ευρύτερο από τον προκάτοχό του, με ένα μεγαλύτερο μεταξόνιο που του παρέχει έναν κουπέ χαρακτήρα. 

Hyundai
NISSAN