Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιπποδύναμη θα φτάσει τους 405 ίππους.

Με 405 PS η υβριδική έκδοση της νέας Mustang

2.458 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2018)

Mετά την αποκάλυψη της Ford ότι η επόμενη Mustang θα προσφέρεται και σε υβριδική έκδοση, άρχισαν να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Την περασμένη εβδομάδα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες αναφορές που έκαναν λόγο ότι η Ford ετοιμάζει να προσφέρει υβριδική έκδοση στην επόμενης γενιάς Mustang και σήμερα έγιναν γνωστές κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Κατ αρχάς, πηγές μέσα από την Ford αναφέρουν ότι η υβριδική έκδοση θα εξοπλίζεται με τον 4κύλινδρο EcoBoost κινητήρα των 2,3 λίτρων σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και σε συνεργασία με το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της μάρκας. Μάλιστα, γίνεται λόγος πως δεν θα πρόκειται για κάποια plug-in έκδοση αλλά για την κλασική που θα δίνει την δυνατότητα στο «άτι» να κινείται μόνο με ηλεκτρισμό σε χαμηλές ταχύτητες.
 
Σε ό,τι αφορά στην απόδοση του μοντέλου, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιπποδύναμη θα φτάσει τους 405 ίππους και τα 541 Νm ροπής με τα 0-96 χλμ./ώρα να γίνονται σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της υβριδικής έκδοσης της επόμενης Mustang και τις αλλαγές στην εμφάνιση της θα αποκαλυφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen