Οι αναβαθμίσεις στο μηχανικό του σύνολο είναι εμπνευσμένες από την αγωνιστική έκδοση του μοντέλου.

Η νέα Liquid Carbon Edition προσφέρει bodykit από ανθρακόνημα.

Mε 669 άλογα το Ford GT

3.298 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2020)

H Ford αύξησε την ισχύ του θρυλικού supercar κατά 13 άλογα προσφέροντας παράλληλα και νέα καλούδια για την περαιτέρω εξατομίκευση του μοντέλου.

Mια σειρά από αναβαθμίσεις αλλά και μια νέα έκδοση με την ονομασία Liquid Carbon Εdition δίνει η Ford στο GT supercar.

Οι αναβαθμίσεις στο μηχανικό του σύνολο είναι εμπνευσμένες από την αγωνιστική έκδοση του μοντέλου και ανεβάζουν την ισχύ του V6 twin-turbo κινητήρα των 3,5 λίτρων του Ford GT στα 669 άλογα (13 ίππους περισσότερους σε σχέση με πριν). Παράλληλα, το supercar εξοπλίζεται με μεγαλύτερο intercooler και κάποιες μικροαλλαγές στο αμάξωμά που αυξάνουν την ροή του αέρα έως 50%. Η ανάρτηση έχει αναβαθμιστεί στο mode «Track» βελτιώνοντας έτσι το κράτημα του αυτοκινήτου στον δρόμο ενώ η εξάτμιση Akrapovic που προσφερόταν πρωτύτερα για 10.000 δολάρια, προσφέρεται πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό.

Η νέα Liquid Carbon Edition προσφέρει bodykit από ανθρακόνημα, ζάντες από ίδιο υλικό αλλά και διαθέτει έναν μακρύ κατάλογο από διαθέσιμα extras. Το supercar προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης με μονές ή διπλές λωρίδες και θήκες καθρεπτών, φινίρισμα καμπίνας και δαγκάνες σε πολλά χρώματα.

Εμπνευσμένα από την εμφάνιση του GT40 που κέρδισε στο Le Mans πριν από περίπου 50 χρόνια είναι, τέλος, τα χρώματα της GT Gulf Racing Heritage επιλογής της παλέτας.
 

AUTOFIT PASXA
4green