3 φωτογραφίες »

Τα πρωτότυπα του Ford Bronco Sport που μπορείτε να δείτε στις εικόνες, εντοπίστηκαν στην Νεβάδα.

Με διαφορετικές γρίλιες το Ford Bronco Sport

2.004 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2020)

Το επερχόμενο Ford Bronco Sport το έχουμε δει χωρίς καμουφλάζ, ωστόσο καμουφλαρισμένα πρωτότυπα που εντοπίστηκαν σταθμευμένα σε ένα πάρκινγκ αποκαλύπτουν πως η μάσκα μπορεί να έχει διαφορετικό σχέδιο.


Πριν από λίγους μήνες σας είχαμε ενημερώσει για τις εικόνες που είχαν διαρρεύσει και εμφάνιζαν τα νέα Ford Bronco και Bronco Sport χωρίς ίχνος καμουφλάζ. Όμως αυτές οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο BroncoSportForum παρουσιάζουν το νέο SUV της αμερικανικής φίρμας με διαφορετικής σχεδίασης μάσκα.
 
Τα πρωτότυπα του Ford Bronco Sport που μπορείτε να δείτε στις εικόνες, εντοπίστηκαν στην Νεβάδα τη στιγμή που οι μηχανικοί έκαναν ένα διάλειμμα από τα καθήκοντά τους. Ένα από τα νέα στοιχεία ήταν τα διαφορετικά σχέδια της γρίλιας σε σχέση με αυτά που είχαμε δει μέχρι τώρα και το άλλο ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα που κρύβονταν κάτω από το ασπρόμαυρο καμουφλάζ.
 
Η επίσημη ονομασία του χρώματος δεν είναι γνωστή, ωστόσο αποδεικνύεται πως η Ford στη χρωματική της παλέτα θα συμπεριλάβει και έντονες επιλογές, οι οποίες παράλληλα θα μπορούν να συνδυαστούν με μαύρη ή γκρι οροφή.  
 
Οι αναφορές κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα διατεθεί με τον 1.500άρη και τον 2λιτρο EcoBoost κινητήρα σε συνδυασμό με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο της φίρμας. Η απόδοση στα 1,5 λίτρα λέγεται πως θα είναι 150 άλογα και 240 Nm ροπής ενώ ο 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας θα παράγει 250 άλογα και 372 Nm ροπής. Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως, σύμφωνα τουλάχιστον με ό,τι αποκαλύπτεται, το σύστημα τετρακίνησης θα προσφέρεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.
 
Οι εξοπλιστικές εκδόσεις θα είναι τέσσερις (First Edition, Badlands, Big Bend, Outer Banks) και θα διαφέρουν μεταξύ τους καθώς για παράδειγμα η Badlands θα προσφέρεται με διαφορετικές λεπτομέρειες εξωτερικά, παραλλαγμένο φινίρισμα στον εσωτερικό διάκοσμο και πιο πλούσιο εξοπλισμό.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν το νέο Ford Bronco θα προσφερθεί στην ευρωπαϊκή αγορά. H επίσημη παρουσίασή του θα γίνει μέσα στο 2020.

ELASTIKA 2024
NISSAN