6 φωτογραφίες »

Με διάταξη 2+2 η καμπίνα της νέας Mercedes-AMG SL

3.222 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2021)

Το επερχόμενο πολυτελές και ισχυρό roadster της Mercedes-AMG, η SL άνοιξε τις πόρτες του, αποκαλύπτοντας πλήρως το εσωτερικό της που επιστρέφει σε διάταξη 2+2.

Η ολοκαίνουργια Mercedes-AMG SL δεν έχει κάνει ακόμα τα επίσημα αποκαλυπτήριά της, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για την καμπίνα της. Η γερμανική μάρκα αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τις επίσημες εικόνες του εσωτερικού, το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα ταμπλό σε σχήμα φτερούγας, ενώ η νέα SL επιστρέφει σε διάταξη 2 + 2 για πρώτη φορά από το 1989 και το μοντέλο R129.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ως εκ τούτου η νέα Mercedes-AMG SL θα μπορεί ουσιαστικά να φιλοξενήσει έως και τέσσερις επιβάτες στο εσωτερικό της αν αυτό χρειαστεί παρά την έλλειψη άνεσης που πιθανότατα θα ισχύσει για τους καθήμενους των δύο πίσω καθισμάτων σε περίπτωση που χρειαστεί να ταξιδέψουν μακριά. Αν τα πίσω καθίσματα είναι άδεια και η οροφή ανοιχτή, η Mercedes έχει προβλέψει καθώς υπάρχει ένας εκτροπέας αέρα που προστατεύει τους επιβάτες των μπροστά καθισμάτων από τον άνεμο.
 
Το ταμπλό χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη κάθετη οθόνης αφής που φιλοξενεί στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MBUX. Η εν λόγω οθόνη μοιάζει με αυτή που συναντήσαμε στην S-Class και μάλιστα έχει τη δυνατότητα να γείρει προς τα εμπρός σε πιο κατακόρυφη θέση για να μειώσει τυχόν αντανάκλαση από το φως του ήλιου, αφού είπαμε πως μιλάμε για ένα κάμπριο μοντέλο. Δίπλα της είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών. Κλείνοντας πρέπει να αναφέρουμε το άφθονο δέρμα και την πληθώρα νίκελ στοιχείων που με τη σειρά τους βοηθούν στην αύξηση του στοιχείου της πολυτέλειας.
 
Η Mercedes επιδεικνύει μόνο το νέο εσωτερικό της νέας SL, αφήνοντας τον εξωτερικό σχεδιασμό και τις μηχανικές λεπτομέρειες για αργότερα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center