2 φωτογραφίες »

Tο Peugeot 5008 με τα χρώματα της Γαλλικής Αστυνομίας.

Με Peugeot 5008 εξοπλίζεται η Γαλλική Αστυνομία

3.199 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2020)

H Γαλλία πήρε απόφαση να ανανεώσει μεγάλο μέρος του στόλου της Γαλλικής Αστυνομίας και μέρος των καινούριων αυτοκινήτων θα είναι Peugeot 5008.


Ο υπουργός Εσωτερικών Gerald Darmanin ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 600 καινούρια Peugeot 5008 θα παραδοθούν στην Αστυνομία της Γαλλίας πριν το τέλος του έτους.

Τον περασμένο Ιούλιο, στα μέσα του καλοκαιριού, η Bουλή ενέκρινε κυβερνητική απόφαση για κονδύλι 75 εκατομμυρίων ευρώ για την ανανέωση του στόλου της Εθνικής Αστυνομίας και της Χωροφυλακής του γαλλικού κράτους.

Το Υπουργείο Εσωτερικών από την πλευρά του ανακοίνωσε στη συνέχεια την απόκτηση 2.300 οχημάτων για την Αστυνομία και την Χωροφυλακή, συμπεριλαμβανομένων 1.150 ηλεκτρικών Renault και 1.150 βενζινοκίνητων οχημάτων για την αντικατάσταση του παλαιού πετρελαιοκίνητου στόλου.

Μεταξύ αυτών των βενζινοκίνητων οχημάτων, αρκετές εκατοντάδες θα είναι Peugeot. Ο Gérald Darmanin, ο Υπουργός Εσωτερικών, ανακοίνωσε στο Twitter ότι πριν από το τέλος του έτους, περισσότερα από 600 αυτοκίνητα Peugeot 5008 θα παραδοθούν σε ολόκληρη την επικράτεια προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των οργάνων της τάξης.

Ο Υπουργός εκμεταλλεύτηκε δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει τις πρώτες εικόνες αυτών των οχημάτων σ τα χρώματα της Αστυνομίας.
 
 

Toyota
moto