5 φωτογραφίες »

Η Porsche συνεργάστηκε με την Embraer για μια ειδική έκδοση της 911 Turbo S.

Με ένα Embraer Phenom 300E δώρο μία Porsche 911 Turbo S

3.686 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2020)

Εντελώς δωρεάν προσφέρεται μια νέα ειδική έκδοση της Porsche 911 Turbo S, ωστόσο μη βιαστείτε να σπεύσετε καθώς το κόστος απόκτησης θα σας βγει μεγαλύτερο! Οξύμωρο αλλά πραγματικό γεγονός.


Αν ο πρόλογος σας μπέρδεψε οι παρακάτω γραμμές θα σας λύσουν τις απορίες που σας έχουν γεννηθεί. Η Porsche συνεργάστηκε με την Embraer, τον τρίτο μεγαλύτερο κατασκευαστή πολιτικών αεροσκαφών στον κόσμο μετά την Boeing και την Airbus, για μια ειδική έκδοση της 911 Turbo S και το αποτέλεσμα όπως φαίνεται είναι εντυπωσιακό. Όπως προαναφέραμε το εν λόγω μοντέλο διατίθεται εντελώς δωρεάν, αλλά σε όσους αγοράσουν ένα από τα δέκα ειδικά προσωπικά αεροσκάφη Phenom 300E.
 
Σημειώστε πως το Phenom 300 παρουσιάστηκε το 2010 και σύμφωνα με τους γνώστες του αντικειμένου αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή business jet, Η βασική του έκδοση κοστίζει περίπου 9,5 εκατομμύρια δολάρια (8.013.500 ευρώ περίπου), οπότε η ειδική έκδοση θα κοστίζει κάτι παραπάνω.
 
Επιστρέφοντας στο θέμα μας, τόσο η 911 Turbo S, όσο και το αεροπλάνο στη συγκεκριμένη ειδική έκδοση μοιράζονται το ίδιο ασημένιο χρώμα που συμπληρώνεται από ένα σατινέ γυαλιστερό μεταλλικό γκρι χρώμα για το κάτω τμήμα, με τις δύο αποχρώσεις να χωρίζονται από διακοσμητικές λωρίδες.
 
Ανοίγοντας τις πόρτες παρατηρεί κανείς στο πλαίσιο των θυρών τα φωτιζόμενα γράμματα που σχηματίζουν τη φράση «No step», ενώ η Porsche λέει ότι η καμπίνα που προσαρμόζεται από το τμήμα Manufaktur εμπνέεται από ένα πιλοτήριο τζετ, αν και οι αλλαγές είναι καθαρά στιλιστικές. Το εσωτερικό κοσμείται επίσης από μπλέ χαρακτηριστικά, ενώ η Turbo S Embraer φέρει το λογότυπο «One of 10» μπροστά από το συνοδηγό.
 
Το κόστος απόκτησης του συγκεκριμένου τζετ, δεν έγινε γνωστό, όμως οι δέκα που θα τα αποκτήσουν εκτός από την Porsche θα πάρουν μαζί και ένα ρολόι, ένα σετ αποσκευών και ένα εσωτερικό κάλυμμα!

Toyota
moto