Η teaser εικόνα.

Με ηλεκτρικό concept στην Γενεύη η Κia

1.528 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2019)

Mεγάλες είναι οι προσδοκίες που έχει η Kia από το ηλεκτρικό concept που θα παρουσιάσει στην Γενεύη.

Το XCeed crossover δεν θα είναι το μόνο μοντέλο της Κia που θα κάνει ντεμπούτο στην επερχόμενη Έκθεση της Γενεύης, αφού η μάρκα θα αποκαλύψει εκεί και ένα ολοκαίνουριο αμιγώς ηλεκτρικό concept.

Η εταιρεία αναφέρει πως «κάνει την καρδιά να τρέχει λίγο πιο γρήγορα» και σύμφωνα με όσα αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον της μάρκας, η Kia θέλει να αναδείξει τη νέα της σχεδιαστική γλώσσα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα λανσάρει στο μέλλον. Το concept σχεδιάστηκε στο ευρωπαϊκό Κέντρο της φίρμας στην Φρανκφούρτη.
 
Στη μόνη teaser εικόνα που έχει αποκαλυφθεί, φαίνεται πως το μοντέλο θα έχει φουτουριστικό και μυώδες παρουσιαστικό. Το μάτι πέφτει αμέσως στα πολύ μοντέρνα φωτιστικά σώματα που ενώνονται μεταξύ τους, τον εξαιρετικά σπορ διαχύτη αλλά και το μυώδες και γραμμωμένο καπό. Τέλος, οι παραδοσιακοί καθρέπτες λάμπουν δια της απουσίας τους και στην θέση τους υπάρχουν κάμερες.

Με τέτοια εμφάνιση, το μοντέλο αφήνει μεγάλες υποσχέσεις για το τι μπορεί να βρίσκεται κάτω από καπό. Ο Gregory Guillaume, αντιπρόεδρος της Kia Europe στον τομέα της Σχεδίασης δήλωσε πως: «το αυτοκίνητο θα σηκώνει τις τρίχες από το πίσω μέρος του λαιμού όταν θα το οδηγείς».
 

peugeot
NISSAN